Quantcast
Новини Пловдив » Инциденти » Страшен резил! Татковци се биха здраво пред ДГ „Мирослава“
Инциденти Пловдив

Страшен резил! Татковци се биха здраво пред ДГ „Мирослава“

На този паркинг станало мелето преди дни.
На този паркинг пред ДГ "Мирослава" станало мелето преди дни.

ПловдивПрес

Двама млади татковци си теглиха як въргал пред входа на детска градина „Мирослава“, съобщха пред Plovdiv-press.bg изумени свидетели на екшъна. Инцидентът станал преди дни надвечер, когато родителите идват да вземат децата си от занятия. Тогава на паркинга пред градината става ужасна навалица и всеки спира където му скимне без да се съобразява с другите участници в движението. Често спират насред пътя и затапват изхода на целия квартал към ул. „Върховръх“.

Единият от мъжете направи точно това – спря джипа насред улицата, заключи и тръгна към входа на градината, обясни свидетелката. Откъм квартала обаче се зададе друг джип, чиито шофьор му викна да се премести. Онзи обаче махна с ръка и продължи, сякаш не го е чул, после стана мазано. Мъжът от втория джип изскочи и настигна водача на първия автомобил, дръпна го, онзи отвърна. Последваха ритници, юмруци, блъскаха се в колите като подивели. В един момент този, който направи задръстването се отскубна, изтича до джипа си, шмугна се и подкара навътре към квартала под изплашените погледи на десетки родители, които бяха взели децата си в ръце, да не пострадат в мелето.

Моля ви, поискайте от управата на район „Центарлен“ и от Второ РПУ към 17 ч вечер да пращат охранители и полицейски патрул, които да въвеждат ред на паркинга пред градината, защото този инцидент всеки момент ще се повтори в по-тежък вариант, настоя пред ПловдивПрес млада майка, свидетелка на екшъна.

Очаквайте продължение!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...