Quantcast
Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Политика » Гърневски предлага митинг в подкрепа на ГЕРБ и успехите на правителството
България Важно Политика

Гърневски предлага митинг в подкрепа на ГЕРБ и успехите на правителството

Спас Гърневски
Спас Гърневски

Ваня ДРАГАНОВА

Да се организира митинг в подкрепа на ГЕРБ и успехите на правителството и премиерът и министрите да излязат пред хората и да отговорят на всички техни въпроси. Това е предложил депутатът Спас Гърневски на Парламентарната група на ГЕРБ на заседание вчера. „Това е най-демократичната форма на отговор на тези яхнати от БСП протести, на които се мяркат криминални личности“, обясни Гърневски пред ПловдивПрес. Колегите му по парламентарна група щели да обмислят идеята.

Това не са протести, а опит за метеж, който е продължение на опитите на БСП за дестабилизация на страната. Те опитаха всичко – противопоставяне, напускане на парламента и сега казват, че стоят зад протестите. Подменя се ситуацията в страната, защото догодина ще имаме най-добрия досега бюджет, а и докладът на Еврокомисията от вчера отчита успехите на страната“, добави Гърневски.

Ако се стигне до митинг в подкрепа на ГЕРБ, Гърневски е убеден, че пловдивското участие в него ще бъде силно. „Пловдив винаги е бил в първите редици, когато трябва да се защитава демокрацията“, каза Гърневски, който през 1997 г. беше неизменно по барикадите.

Още по темата

Две групи във ФБ обявиха курс към тридневна революция на 16, 17 и 18 ноември

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...