майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Бизнес » Фирма Викиват с програма за бизнес клиенти и с продуктова брошура
Бизнес Важно Градът Посоки

Фирма Викиват с програма за бизнес клиенти и с продуктова брошура

Една от най-успешните фирми за търговия с електроника и електроматериали в България – Викиват – представи новата си програма за обслужване на бизнес клиенти, партньори и дистрибутори. Програмата се нарича Викиват ПРО и има за цел да осигури стабилна бизнес среда и успешни взаимоотношения с клиенти и партньори.

Викиват ПРО е отговорът на всички нужди на бизнеса – доверие, гъвкави модели за доставки и плащане, спазване на срокове, спазване на бизнес договорености, адекватно обслужване, персонално и отговорно отношение на мениджърско ниво, познаване на спецификите на бизнеса на клиентите от страна на доставчици и производители, стабилност – възможност за дългосрочна предвидимост, цялостни решения, атрактивни бизнес възможности, добра ценова политика, стимули за растеж в продажбите и т.н…

Освен новата B2B програма, фирма Викиват презентира официално и месечната си продуктова брошура, която е факт от няколко месеца и вече се радва на сериозен успех. Брошурата е тематична за всеки месец и е съобразена с актуалните продукти за сезона. Освен ежемесечна информация за текущи промоции и нови продукти, тя съдържа и полезни материали по дадена актуална сезонна тема. Продуктовата брошура на Викиват не отстъпва по качество на най-успешните подобни издания в България и се разпространява както електронно, на сайта на фирмата, така и физически чрез печатни копия.

Фирма Викиват е създадена през 1991 година в Пловдив и е една от първите фирми за електроника в България, която създава и развива многофункционален интернет сайт за онлайн пазаруване. Компанията предлага богата гама от електронни елементи, електроматериали, средства за автоматизация, LED осветление, вентилатори, захранвания, акумулатори, инвертори, инструменти, резервни части и т.н. В продуктовото портфолио на Викиват присъстват реномирани марки като Schneider, Mastech, Brennenstuhl, Duracell, GWInstek, Hellerman, Braytron, Panasonic, Bahcivan, Andeli, Alion и много други, като компанията успешно развива и собствени брандове, като Vemark, отличаващи се с високо качество и разумни цени.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...