майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Медии » Нови дневни предавания и нощна линия „Носталгия“ тръгват по Радио Пловдив
Медии Посоки

Нови дневни предавания и нощна линия „Носталгия“ тръгват по Радио Пловдив

Нова програмна линия стартира Радио Пловдив в обедния пояс от началото на декември. От понеделник, 3 декември, в ефир ще е новото лайфстайл предаване „Вход свободен“. То ще се излъчва всеки делничен ден от 12 и до 14 часа. От 14 до 15 часа радиото продължава с музикалните предавания „МP3 формат“, „Hot On The Top“ и „Молескин“.

Вход свободен“ е „глътка свеж въздух“ между информационните и публицистични предавания от утрото и следобеда. „Вход свободен“ ще представя по забавен и усмихнат начин събития, личности, лайфстайл, филмови новини, езотерика, култура,порт. И всички теми ще водят към Пловдив.

През „Вход свободен“ влизат рубриките „Еко аларма”, „Делнични импресии, „Как живееш, Пловдив (Пазарджик, Смолян)”, „Добрата новина, или уроци по щастие”; „Невероятно, но факт”; „Земята вика Космоса”; „На кино”; „За и против”, „Артист на седмица”; „Улиците на Пловдив, „Най-добрият пловдивчанин, когото познавам; „Цветя и поздрав за празника“, както и „Виц на деня”.

Дора Башакова, Дарина Иванова, Жоро Пеев, Таня Лазарова и Диан Никифоров подготвят за слушателите на Радио Пловдив още една изненада. От новата година всяка неделя от 16 до 18 часа в ефир е предаването „Пълна къща“- с разговори за семейните ценности, традиции, хоби, домашни любимци.

Веднъж месечно екипът на „Пълна къща“ ще пътува на гости в Пловдив, Смолян или Пазарджик и ще излъчва на живо от домовете на семейства, които е посещава. А като домакин на „Семейни игри“ ще направи много семейства приятели на радиото.

С мисъл за шофьорите в следобедния трафик от началото на декември любимото на поколения предаване „Стари, но златни“ с водещ Валя Божилова ще звучи и след новинарския обзор на Радио Пловдив в 18 часа. Скуката си отива с най-добрата музика от 70-те години до днес.

Радио Пловдив открива и „Линия Носталгия“ всеки ден от 22 до 23. Тя е за феновете на българската музика и запазената марка на този час ще е романтичното и меланхолично звучене на поп, рок и инструментална музика от ХХ век.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще гласувате ли на местните избори на 29 октомври?

Покажи резултатите

Начална дата: 03.10.2023 @ 15:05 | Крайна дата: 03.11.2023 @ 15:05

Зареждане ... Зареждане ...