Новини Пловдив Прес » България » Издъхна легендарният рокер Малено
България Важно

Издъхна легендарният рокер Малено

Прочутият тартор на рокерите Малено е починал тази сутрин в къщата си в село Караджово, община Садово, научи ПловдивПрес от негови близки. Малено от няколко години се бореше с рака.

Маленко Ангелов Галев – Малено, легендарният шеф клуб Vagabond’s MC беше най-известният рокер у нас. Преди години беше осъден и вкаран в затвора за подготвяне на атентат срещу лидера на партия ДРОМ Илия Илиев, у него намериха бомба.

През 2014 година обаче мотобратята от Vagabond’s MC го изгониха и той се оттегли на село да гледа кокошки и да става фермер.

Малено беше таен свидетел срещу сочения за килър Божидар Атанасов, обвинен в убийството на митническия инспектор Гоерги Дребчев. След като даде показания и заяви, че Атанасов е килърът, ликвидирал митничаря, Малено се яви в Окръжния съд в Пловдив и се отказа от твърденията си.

Преди година-две той катастрофира и беше в кома около месец.

Беше обвинен, за кражба на картини на покойния Кольо Карамфилов. Всъщност става въпрос за метални отливки, от които са печатани графките на големия пловивски художник. Тогава Малено заяви, че самият Карамфилов му ги предложил, защото закъсал за пари.

 

Бог да го прости, Малено!

Коментари

Коментари

VisVitalis

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
Хотел-ресторант Одеон VisVitalis

Времето

Анкети

Парк или Ритейл парк да има върху 20 дка в Западен зад новата църква?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!