Quantcast
Новини Пловдив » България » Сушат тефтерчето на загиналия шеф на КАТ-Казанлък, а къде са телефоните му?
България Важно Инциденти Крими

Сушат тефтерчето на загиналия шеф на КАТ-Казанлък, а къде са телефоните му?

Разследващи сушат самоделно направен от картонени листове бележник, намерен край пачките с банкноти и кобура с револвер до намерения мъртъв шеф на КАТ-Казанлък Тодор Николов.

Предполага се, че вещите са изхвърлени от Николов преди да посегне на живота си между селата Бузовград и Горно Черковище.

За новите мероприятия по разследването съобщи наблюдаващата досъдебното производство прокурор Таня Димитрова. По думите й страниците били доста увредени от престоя в утайника, тепърва специалистите щели да кажат дали са годни за допълнителна информация. При първия оглед в личния автомобил „Мерцедес“ на Николов и в дома му не са били намерени два от трите му мобилни телефона, за които се знаело, че ползва в ежедневието си. Това наложило повторен оглед в събота, при който се проверявали няколкото вили и пчелин по пътя, който катаджията е изминал преди да сложи край на живота си с изстрел в дясното слепоочие със служебния си „Макаров“. Трупът беше открит при обход на полицейски патрул в близост до язовир Копринка към 13,30 часа в петък. Аутопсията установила, че смъртта на 44-годишния мъж е настъпила малко преди полунощ в сряда, когато вече е бил обявен за общодържавно издирване по молба на сестра му Мирослава. По думите й за последно с Тодор по телефона разговарял съпругът й, на когото направило впечатление, че катаджията е забравил ключовете си на входната врата на къщата в Бузовград, където живеели заедно. Николов помолил да ги приберат и затворил. Сега разследващите търсят двата телефона, от които се предполага, че може да бъде извадена ценна информация за контактите на полицая.

 

Още по темата

Пари, револвер и тефтерче открити до тялото на шефа на КАТ-Казанлък
Шефът на КАТ-Казанлък се е самоубил с изстрел в слепоочието

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...