Новини Пловдив Прес » Важно » В детската борса Вис Виталис: Дядо Коледа отвори торбата с големите отстъпки
Важно Посоки

В детската борса Вис Виталис: Дядо Коледа отвори торбата с големите отстъпки

Бебешките комплекти за новородено са с отстъпки
Бебешките комплекти за новородено са с отстъпки

Наближава Коледа и искате да зарадвате детето с атрактивна играчка или в дома ви предстои да посрещнете най-новия член на вашето семейство. Чудите се в кой магазин да влезите и дали ще останете доволни. Най-доброто решение е да посетите лидера в стоките за деца Вис Виталис . Там ще откриете богат избор на детски колички и легла с големи отстъпки, ще намерите комплекти за новородено, памперси и храни на добри цени, както и качествени бебешки дрешки.

Усмихнати и вежливи консултанти посрещат клиентите и дават компетентни съвети на всеки родител, обясни пред ПловдивПрес управителят на Вис Виталис г-жа Софка Саравакова.

Коледните промоции може да намерите на борсата на Вис Виталис в Пловдив на бул. „6 септември“ 268, както и в двата магазина на компанията в София – „Вис Виталис – София 1“, бул. „Симеоновско шосе“ 110 (до х-л „Макси“), с работно време от понеделник до неделя: 9:00 ч. – 20:00 ч., и „Вис Виталис – София 2“ , бул. „Александър Стамболийски“ 129, с работно време от понеделник до неделя: 9:00 ч. – 20:00 ч.
Освен в магазините в Пловдив и в София, Вис Виталис предлага стотици продукти с невероятни остъпки и на онлайн платформата си visvitalisbg.com.

Ако искате да направите голям подарък на малкия си син, може да му купите акумулаторна кола. Изборът за цвят и марка е голям. Автомобилът е подходящ за деца до 5 години, има всички екстри- две скорости, дистанционно управление, MP3 функция, обясни пред ПловдивПрес консултантът Христо Ганев.

Консултантът Христо Ганев показва акумулаторните коли за деца до 5 години
Консултантът Христо Ганев показва акумулаторните коли за деца до 5 години

С 20% по-евтини са и много други играчки, които ще зарадват децата – Baby Art Сувенир – Бебешки отпечатъци, мемори отливки за крачета или ръчички , музикални играчки, камиончета със светлини и звук, магнитна игра „Не се сърди човече“, умна писалка, колело на знанията, игра с въпроси „Свят, човек и природа“, топла плетеница, къщичка с живтони и форми и т.н.

Baby Art сувенир за отпечатъци и отливки за краче или ръчичка могат да се купят с 20% по-евтино
Baby Art сувенир за отпечатъци и отливки за краче или ръчичка могат да се купят с 20% по-евтино

На промоции са и бебешките колички на водещи световни марки като Chipolino, Chicco, Peg Perego, Cybex , Cosatto. Между 14 до 30% по-евтино могат да бъдат купени в дните до Коледа, а някои и до Нова година. С 15- 20% са по-ниски цените на проходилки и бебешки кошари, а богат е изборът и на столчетата за хранене.

 

Количките на водещи марки се продават с коледни намаления

Количките на водещи марки се продават с коледни намаления

Големи отстъпки има и за различни видове Активни гимнастики, подходящи за бебета от 0 до 12 месеца. Те са с подвижни интерактивни играчки, звуци, цветове и текстури, които развиват сетивата на малкото човече. Освен това детото ще се чувства удобно на мекия миещ се матрак, който е лесен за сгъване и пренасяне навсякъде. Има 3 начина на игра: поставяне по корема, по гръб и седене, разказва консултантката Радост Бончева.

Големи отстъпки има и за различни видове Активни гимнастики, подходящи за бебета от 0 до 12 месеца.
Големи отстъпки има и за различни видове Активни гимнастики, подходящи за бебета от 0 до 12 месеца.

Детската борса предлага още богата колекция от чувалчета за спане, космонавтчета, бодита, жилетки, блузки, гащеризони, якета, палта, шапки и още много бебешки и детски дрешки собствено производство.

Специално за предстоящите празници може да облечете мъничето в червен коледен гащеризон, който струва само 11, 75 лв., или да му купите космонавт с 45% отстъпка.

За Коледа може да облечете мъничето в червен гащеризон
За Коледа може да облечете мъничето в червен гащеризон

Сред най-търсените в момента бодита са тези с надписи „ Аз съм шефът вкъщи“, „ На тати принцесата“, „ Аз съм готин като тати“ и „Леля дойде“.

Бодита с надпис" Аз съм шефът вкъщи" са най-продавани
Бодита с надпис“ Аз съм шефът вкъщи“ са най-продавани

Още много промоционални продукти може да намерите в детската борса.

Идете във Вис Виталис и изберете най-доброто на вашето дете – то заслужава!

Коментари

Коментари

VisVitalis

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
Хотел-ресторант Одеон VisVitalis

Времето

Анкети

Парк или Ритейл парк да има върху 20 дка в Западен зад новата църква?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!