Новини Пловдив » България » Иван Ласкин оставил предсмъртни писма на дъщерите си и Алекс
България Важно

Иван Ласкин оставил предсмъртни писма на дъщерите си и Алекс

Актьорът Иван Ласкин е оставил писма до двете си дъщери, а в едното говори и за любимата си Алекс Сърчаджиева. Малко преди да си отиде от този свят, той се е видял с двете си дъщери. 48-годишният актьор е предусещал, че може да се случи най-лошото с него затова е решил да сподели в писмена форма любовта си към Люба, София и Алекс.

„Винаги ще ви закрилям и ще ви пазя, мои красиви момичета. То моето сърчице се дели на три за вас. Обичам ви“, пише Ласкин. Според хора от обкръжението му личните послания вече са станали достояние на семейството му. Междувременно в покруса вчера беше и бащата на Чочо Попйорданов – Иван, пише „България Днес“.

„Чочо и Иван много се харесваха и имаха нещо общо. Сигурно и затова Господ ги прибра на 48 години. Ако има небесен театър, то те двамата се намериха там. Да играят главните роли“, споделя бившият шеф на БНТ. Иван Ласкин и Чочо Попйорданов бяха много близки. Миналата година той му написа емоционално писмо, което съчини на гроба му.

Стотици приятели, колеги и почитатели на Иван Ласкин му казаха „последно сбогом“ днес в столичната църква „Свети Седмочисленици“. Обичаният актьор си отиде на Богоявление, едва на 48 години.

Редица известни личности изпратиха Иван Ласкин в последния му път СНИМКИ

Калин Терзийски: Артистите умират от пиене, Ласкин е равен на Хемингуей

Незабравимият Иван Ласкин с послание навръх Богоявление преди 1 година

Сбогуваме се с Иван Ласкин на 8 януари. Вежди: Беше мъжкар и голям талант

Тъжна вест! Почина актьорът Иван Ласкин

 

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
    СДС Plovdiv    

Времето

Анкети

За кого ще гласувате на кметските избори?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close