Quantcast
Новини Пловдив » България » Близките на Алекс Сърчаджиева в уплах за здравето й след драмата с Ласкин
България

Близките на Алекс Сърчаджиева в уплах за здравето й след драмата с Ласкин

Овдовялата Александра Сърчаджиева е в лошо състояние на духа, след погребението вчера на любимия й – Иван Ласкин Това е нормално, предвид драмите около екранния Васко да Гама от село Рупча, които от месеци тормозеха Алекс, а и в крайна сметка завършиха фатално.

Това, което притеснява близките й обаче е, че и здравословното й състояние не е добро. Тя се е стопила до около 40 килограма от мъка. Освен това почти не се храни и то отдавна. Загърбила е тотално и професионалните си ангажименти. Рядко отговаря на обаждания на иначе нейни близки приятели. Всичко това тревожи роднините й, които са на мнение, че подобно поведение може да окаже влияние на здравето й.

Другата голяма драма за Алекс Сърчаджиева е финансовото положение на семейството. И докато беше жив Ласкин те трудно се оправяха с парите (една от причините Иван да злоупотребява с чашката), а сега тежестта върху плещите на крехката актриса ще е още по-голяма.

Приятелите на Иван Ласкин едва ли ще оставят половинката му и децата да преживяват и, ако се налага – ще помагат финансово, доверяват запознати.

Един от най-близките приятели на Алекс – Азис използва профила си във Фейсбук, за да засвидетелства обичата си към нея:

„Днес всички скърбим по ИВАН ЛАСКИН. И дълго след това ще жалим с Александра Сърчаджиева… Светъл път на неспокойната ти душа, Иване… И това изпитание за силата на духа си ще пребориш, момиче… Поклон и аплодисменти!“.

Още по темата

Иван Ласкин оставил предсмъртни писма на дъщерите си и Алекс

Редица известни личности изпратиха Иван Ласкин в последния му път СНИМКИ

Сбогуваме се с Иван Ласкин на 8 януари. Вежди: Беше мъжкар и голям талант

Тъжна вест! Почина актьорът Иван Ласкин

Ласкин посинял от алкохолния хепатит и цирозата, готвят го за трансплантация

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...