Новини Пловдив Прес » Суматоха » Най-секси българката в САЩ Ралица Иванова роди от тъмнокож (СНИМКИ)
Свят Суматоха

Най-секси българката в САЩ Ралица Иванова роди от тъмнокож (СНИМКИ)

Стефан Ташев, plovdiv-press.bg

Най-сексапилната българка в САЩ роди момченце, научи Пловдив Прес. Русата сексбомба Ралица Иванова от над 15 години живее в Щатите и си изкарва прехраната като модел. Понякога и еротичен. Рали дори стигна до корица на Плейбой и често бе гост в имението на легендата Хю Хефнър, който приживе я обожаваше. Покрай този факт чаровницата с холивудска усмивка набързо набра популярност и към момента е сред най-известните фотомодели зад Океана.

В началото на годината едрогърдата българка е дарила с наследник чернокожият си приятел, който се занимава с бизнес. На 3 януари Ралица е написала в Инстаграм: „След дълги 42 часа най-накрая се сдобихме със своето късче радост. Той е перфектен и ние сме влюбени“. Постът на русото изкушение е харесан от над 700 души.

Преди време пръв Пловдив Прес писа, че Ралица Иванова има връзка с американец и най-сетне е решила да се задоми. Преди да го стори тя бе известна като непоколебима мъжемелачка, която мокреше сънищата на милиони жители на страната на неограничените възможности.

Фактът, че е родила от чернокож обаче не радва особено приятелите и у нас. В социалните мрежи се появиха злословия по нейн адрес. Нещо нормално предвид консервативните схващания в родната татковина.

Коментари

Коментари

VisVitalis

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
Хотел-ресторант Одеон VisVitalis

Времето

Анкети

Парк или Ритейл парк да има върху 20 дка в Западен зад новата църква?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!