Новини Пловдив Прес » Важно » Ербап-цигани сипят закани: Гяури, идва втора Катуница! Ще ви разкажем играта
Важно Войводиново Инциденти Регион салхо кисимов

Ербап-цигани сипят закани: Гяури, идва втора Катуница! Ще ви разкажем играта

Разлютен циганин на име Салхо Кисимов взриви социалните мрежи у нас, след като засипа с тежки обиди и закани българите. Ромът обяснява, че е афектиран от вълненията у нас, провокирани от случката с побоя над командоса Валентин Димов. Той бе смлян от ритници в главата от двама младежи на 17 и 21 години от циганската махала във Войводиново, а това предизвика протести и бутане на незаконни постройки в пловдивското село.

Салхо не живее в България в момента, но разяснява, че семейството му е тук и ше се върне, за да ги защити с всички средства, а от това ще пострадат българи.

Всъщност, заканите на Кисимов никак не са единичен случай. Сред ромите цяри яд от случващото се и те неприкрито го демонстрират в социалните мрежи. Из Фейсбук е пълно с думи на роми, които заплашват и дори зоват „гявурите“ да окупират и Столипиново, за да видят тогава откъде изгрява слънцето.

Пловдив Прес Ви представя 1:1 скандалните думи и видео на Салхо Кисимов, а след тях можете да видите и скрийншотове на заплахи от други цигани:

„Здравейте, братя роми! Тва, което направиха във Войводиново, няма как да го забравя, много пари сме дали, материали. Просто, доста хора от Войводиново ще пострадат много. Много ще пострадат. Някакъв ад е. Особено крайните къщи… . Заради ненормални, скачат бият се. Тия две момчета нямат вина нашите роми. При положение, че оня се е напил не може да тръгва да ги блъска назад-напред по бордюра. Каква е тая България, каква е тая нация. Циганите били лоши, ненормални. А вие нормални ли сте? Тия хора къде да идат, какво да правят. Не знам. Воеводци, ще пострадате много, ако ме гледате, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта, ще видите какво ви чака. Ако имах възможност да се прибера в България, при първа възможност и аз щях да нападна, хората с багажериите са на пътя, на какво прилича това. Жена ми пътува за Перущица с багажериите от Войводиново. Това няма как да се забрави. И децата са в Перущица, при сестра ми, няма да го забравя. Много воеводци ще пострадат. Ще ви видя как ще идете на борсата в Първенец. Ще ви разкажа играта аз на вас. Тогава ще видите вие колко са луди циганите. Наистина имаме лоши момчера и те нарушават, но не може д аима такова отношение, няма как. Зради тези глупости – ше видите вие втора Катуница. Не си мислите, че ще остане всичко така. Вие крадете повече от циганите. Окрадахте къщите ни, дърва, музики, лаптопи. Кой краде – циганинът, или гявурът, извинявайте, българина, айде. Воеводци, просто много тежко ще живеете. Крайните къщи трябва да се съберете всички в центъра да живеете. Мамата ви мръсна, де*ба. Къв министър си ти бе, Каракачанов, боклук! Тъпанари!“

Коментари

Коментари

VisVitalis

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
Хотел-ресторант Одеон VisVitalis

Времето

Анкети

Парк или Ритейл парк да има върху 20 дка в Западен зад новата църква?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!