Quantcast
Новини Пловдив » Истории » Светослав Иванов разплака Катрин Тасева в ефир
България Истории Спорт Спорт Важно

Светослав Иванов разплака Катрин Тасева в ефир

Катрин Тасева Кадър: бТВ

Примата на българската художествена гимнастика Катрин Тасева заплака в ефир, след неочаквана изненада, поднесена й от водещия на 120 минути по бТВ Светослав Иванов.

Очите на пловдивчанката се напълниха със сълзи, след като ненадейно Иванов извади от една торба нейните бухалки и златния медал от Световната купа.

През ноември Катрин Тасева продаде златния си медал за 10 хил. лева, за да помогне на футболиста Иван Тодоров. Той се нуждае от тежка и скъпа операция, за да спаси от ампутация крака си.

Сега обаче човекът, който ги купил, предал медала и бухалките в бТВ, зада ги върнат на гимнастичката.

„Човекът ще остане неизвестен. Той не е богаташ, но е добър човек. Доброто не се нуждае от фанфари“, заяви водещият Светослав Иванов и върна златото и бухалките на Катрин Тасева, а тя захълца от вълнение и едва прошепна „Не знам какво да кажа“.

Катрин и досега не познава благодетеля, който купил медала и бухалките. Той й се обадил от кодиран телефон и предложил цена, тя се съгласила, а човекът превел парите директно по сметката на футболиста Иван Тодоров. Младият мъж вече е опериран и се възстановява.

За него трагедията започва след появата на бучка в коляното. Лекарите казват, че е доброкачествена. Следват няколко операции, но след загубата на родителите му изследванията стават все по-лоши. Накрая идва диагнозата – злокачествен сарком на костта и меките тъкани.

„Единственото, което ни предложиха в България, е кардиналното решение в такъв случай – ампутация на крак. В дадения случай при него – млад човек, спортист, за съжаление трябваше да му обясним, че трябва да му отрежат крака високо горе, което е шок. Ние двамата сме минали през всичко и двамата заедно взехме решение да се борим за неговия крак и за това да бъде пълноценен мъж, родител и това, което е бил винаги – прекрасен човек”, разказва съпругата му Богдана Колева.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...