Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Свят » Намериха останки от самолета на изчезналия в Ламанша футболист
Свят Спорт Спорт Важно

Намериха останки от самолета на изчезналия в Ламанша футболист

Два броя възглавници от седалки на самолет са открили спасителите, които все още търсят изчезналия самолет на Емилиано Сала в Ла Манша, съобщават от Independent.

Според властите, те са именно от машината на футболиста, който трябваше да пристигне в „Кардиф” миналия понеделник и да се присъедини към новия си отбор. Става дума за малък „Malibu“.

Първата следа от самолета идва, след като официалното издирване бе прекратено, а семейството на Сала трябваше да събере пари чрез дарения и да започве свое частно претърсване на водите.

Преди два дни водолази също се включиха в акцията с надежда, че ще открият самолета под Ламанша, ала до този момент двете възглавнички остават единственото доказателство, че машината е някъде там. От телата на играча и пилота няма и помен.

Снощи името на Сала бе в тимовия лист на Кардив при гостуването на Арсенал. Това бе вид почит към него и дори снимката му бе показана на електроннот табло на „Емиратс“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Защо „умря“ ремонтът на Околовръстното шосе на Пловдив?

  • Защото бившата власт, начело с ГЕРБ, заложи капан и парите за ремонти на пътища свършиха 40%
  • Защото този обект не е приоритет на новото правителство и няма да бъде финансиран скоро, както стана със свлачището над Храбрино 30%
  • Защото свършиха парите в държавата 19%
  • Въпросът е манипулация. Пловдивските депутати ще направят всичко възможно този обект да бъде финансиран с приоритет, защото е важен за развитието на Пловдив и региона. 7%
  • Заради рязкото поскъпване на строителните материали и войната в Украйна 4%
  • Не ме интересува, аз не карам по Околовръстното. 1%

Начална дата: 11.04.2022 @ 10:16 | Крайна дата: 11.05.2022 @ 10:16

Зареждане ... Зареждане ...