Новини Пловдив Прес » Важно » Партито на Тотев като барман – само с предварително записване ВИДЕО
Важно Суматоха

Партито на Тотев като барман – само с предварително записване ВИДЕО

Така кметът, който обеща да черпи с бира „Гинес”, сипваше питиета основно на свои заместници и други активисти на ГЕРБ, а те чинно преглъщаха и не си  поръчваха други напитки

Ваня ДРАГАНОВА

Влизането в рок клуба, в който тази вечер кметът Иван Тотев се изживява като барман, се оказа само с предварително записване. Трима охранители стоят на входа на заведението и връщат хората, които не са в дадения им списък.

Така няколко случайни рокаджии бяха отпратени за сметка на неслучайните посетители вътре – зам.-кметовете Розалин Петков и Златин Велев, управниците на районите „Западен” и „Тракия” Димитър Колев и Костадин Димитров, шефът на „Чистота” Иван Стоянов, директорът на РИОСВ Стефан Шилев, директорът на фондация „Пловдив 2019” Кирил Велчев и т. н. И в резултат кметът сипваше питиета основно на активисти на ГЕРБ, а те чинно прегръщаха бирата „Гинес”, с която той беше обещал да почерпи за спечеленото дело за зоопарка. Никой от актива не си поръча друго питие.

„Опитаха се да ме спрат, не съм бил в списъка”, оплака се шефът на ВиК Спартак Николов, която дойде със закъснение, но все пак преодолял съпротивата на охраната. „Заведението е малко, затова настояха да се влиза със записване”, обясни кметът Иван Тотев.

На сипването на петата бира той вече се хвалеше, че няма и пръст пяна в чашите. „Подбрал съм 120 песни от 70-те години до 2018-а – и по-леки, и по-тежки рок парчета”, обясни той за музиката, която тази вечер е по негов избор. На въпрос на ПловдивПрес ще има ли в програмата и песен на Ивана, с която той преди седмица пя в чалга клуб, Тотев отвърна с тънка усмивка, че е разсъждавал дали да не включи в плейлистата „За какво са ни всичките тези пари”, но се е отказал.

В списъка за влизане фигурираха имената на художника Атанас Хранов, който дойде, и на гребкинята Станилия Стаменова, която отсъстваше – поне в началото на партито.

Появиха се обаче партийни съгледвачи – като местния лидер на „Да България” Веселина Александрова.

Още по темата

Пей, Иване, сега му е времето
След дуета с Ивана Тотев лъска имидж като барман в рок клуб

Коментари

Коментари

VisVitalis

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
Хотел-ресторант Одеон VisVitalis

Времето

Анкети

Парк или Ритейл парк да има върху 20 дка в Западен зад новата църква?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!