Quantcast
Новини Пловдив » Спорт » Мехлем за бултрасите – Колежа със зелена светлина за дострояване от Фонда
Пловдив Спорт Спорт Важно

Мехлем за бултрасите – Колежа със зелена светлина за дострояване от Фонда

Страхотна новина долетя от Ботев. Вчера високопоставени хора от ръководството на най-стария клуб са били в столицата на среща с представители на Фонда на градско развитие. Както е известно – „канарчетата“ имат з ацел д аполучат финансиране от неего, за да достроят занемарения стадион „Христо Ботев“ и да се завърнат да играят в своя до. Това е и голямата болка на бултрасите. Именно затова вестта за ползотворната среща в София идва като мехлем за привържениците.

Ето какво обявиха от Ботев:

Проведе се работна среща между представители на Ръководството на ПФК Ботев АД и представители на Фонд за градско развитие. 

На срещата бе потвърдено, че след полученото миналата седмица от УО на ОПРР становище и получените писма за принципна подкрепа от междинното звено при Община Пловдив за финансиране чрез финансови инструменти по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на Оперативна програма „Региони в растеж“ ОПРР 2014 – 2020,  както и на кмета на Община Пловдив, проектът „Реконструкция, основен ремонт и реновиране на трибуните на стадион „Христо Ботев“ попада в обхвата на дейностите, които са допустими за финансиране и е възможно той да бъде финансиран под формата на заем от Фонд за градско развитие. Днес, 11.02.2019 г., се проведе работна среща между представители на Ръководството на ПФК Ботев АД и представители на Фонд за градско развитие. 

На срещата бяха обсъдени необходимите действия, които следва да бъдат извършени, както и документите, които следва да бъдат представени от ПФК Ботев АД по отношение на функционалността на обекта, изискванията към бизнесплана и предоставяне на необходимите обезпечения.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...