Quantcast
Новини Пловдив » Образование » Курсове и по китайски в Пловдивския университет през март
Образование Пловдив

Курсове и по китайски в Пловдивския университет през март

В малки групи ще се изучават още английски, немски, испански, португалски, италиански и руски 

Центърът за езици и междукултурна комуникация към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ стартира през март нови езикови курсове за студенти, ученици и граждани.

Обучението се осъществява от университетски преподаватели, като за всяко преминато ниво при успешно положен изпит курсистите получават университетски сертификат. Занятията се провеждат в малки групи в следобедно-вечерните часове на делничните дни по следните езици: английски, немски, испански, португалски, италиански, руски, китайски. В обучението се използват съвременни педагогически технологии и модерни учебни системи в съответствие с 6 нива на владеене на съответния език според Европейската езикова рамка. Курсовете стартират при наличие на 10 кандидати за съответната група. Сред предложенията с руски език е и детски курс за ученици от 1 до 5 клас.

Желаещите могат да се запишат при Светлана Попчева в каб. №369 в сградата на Ректората на ПУ „Паисий Хилендарски“, ул. „Цар Асен“ №24, на телефони 032/261 238 и 0888 160 615 или на имейл: spoptcheva@abv.bg до 28.02.2019 г. Контактно лице за курсовете по руски език е Анастасия Кехайова – тел. 0879 481 381, ел. адрес: rumir.plovdiv@gmail.com.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...