Quantcast
Новини Пловдив » Посоки » Хороскоп за 16 февруари: Щастие за везните, любов за Рака, Рибите да се пазят
Посоки Суматоха

Хороскоп за 16 февруари: Щастие за везните, любов за Рака, Рибите да се пазят

Овен

Доверече е вероятно да се появят нови безсмислени интимни връзки, от които нищо няма да излезе. При Овните през тези дни съществува опасността да разрушат семейството си.

Преди да се решите на някакви промени, добре обмислете всяка крачка независимо дали става дума за смяна на работата или за нов парфюм.

Бъдете точни и акуратни, ако става дума за данъци, недвижими имоти, собственост или наследство. Позвънете на приятел за съвет.

Телец

Чака ви много работа, но ще се справите. Дори и да не ви харесват последиците от едно или друго решение в личния живот поставяте справедливостта над всичко. Не е изключено излишната практичност и сериозност на намеренията да попречат на романтичното проявяване на чувствата.

Днес си давате висока самооценка за способността си обективно да обсъждате всеки въпрос. Чакайте писмо от чужбина с радостна вест.

Близнаци

Любовните ви похождения могат да заемат цялото ви време, сили и средства. Днес трябва да решите дали да продължавата тека, или да прекъснете дълга и мъчителна паралелна връзка. Възможно е обостряне на чувството за справедливост и склонност да защитавате този, който е загубил или е обиден и на почвата на защита на справедливостта може да имате конфликти с домашните.

Способни сте да жертвате част от парите си за хуманни и благотворителни цели.

Рак

Възможна е любовна връзка, която макар и да е романтична и богата на преживявания, няма да е продължителна. Възможни са скарвания между съпрузите, както и други дребни неприятности с домочадието.

Раците могат да бъдат много активни и да се постараят да не отлагат въплътяването в живота на първата появила им се идея. Мислете три пъти преди да предприемете каквото и да е.

Лъв

Днес ви чакат успехи във финансово отношение. Звъннете на приятел, който ви дължи пари. По-скоро може да ви се наложи да си избирате спътник сред хората, с които ви е сблъскал живота. За да противостоите на всички изпитания, трябва да си изработите философско отношение за живота.

Възможно е да ви се наложи да си пробивате път „нагоре“ с голямо напрежение, надявайки се само на своите сили.

Дева

У вас може да възникне лъжлива представа за представителите на противоположния пол. Девите могат да бъдат войнствено настроени против хората, опитващи да се намесят в живота им.

Най-главното днес е да не допускате грешки и всичко да вършите в срок, дори да ви струва част от финансите. Това ще се възвърне скоро многократно.

Везни

Днес е ден за равносметка в любовните ви отношения, трябва най-после да изберете дали искате да продължите, или да се хвърлите в нова любов и в неизвестното.

Помислете добре и преценете плюсовете и минусите и в двата варианта. Мнозина разбират своите грешки, но вече им е трудно да ги поправят. Не е изключено бъдещите планове да претърпят значителни промени, а срещата със стар познат може да доведе до негативен поврат в съдбата.

Скорпион

Каквото и да правите днес, резултатите ще са ясни най-рано в края на месеца. Така че закусете добре и пийте кафе. Действията на обкръжаващите ви хора имат непредсказуем и импулсивен характер. Не правете сделка със самите себе си – или се примирете с пълното съзнание и душевна потребност, или продължете борбата. Не давайте пари назаем, близък ще ви поиска, но няма намерение да ги връща.

Стрелец

В любовта си може да сте романтични и нежни, тактични и любезни. Събитията от деня изискват мобилизацията на силите ви. Възможни са усложнения в семейството.

Не мислете за работа, днес се отдайтена почивка. Идете на кино с децата и пуснете тото.

Козирог

Бъдете бдителни в любовта и не се доверявайте на импулса. Полезно за вас е да държите занапред определена дистанция по отношение на партньора си. В семейството ви може да се възстанови мира и съгласието. Не се опитвайте за започвате нови дела сами. Особено днес. По-добре пийте бира с приятел.

Учете се да разпознавате приятелите и прикритите врагове. Това ще ви спести много главоболия до края на годината.

Водолей

Тази събота предполага сбъдването на ваши намерения. Това ще изисква много усилия и време, но цената на инвестицията ще си заслужава. Не се щадете! За необвързаните предстои щастлива среща следобед.

Риби

Днес не се оглеждайте какво имат другите. Самите вие притежавате много повече от повечето хора при това не какво да е. Време е да го оцените и да се доверите на собствените си сили и умения.

Бъдете нащрек, някой ви харесва и намеренията му са сериозни.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПП ВОЛЯ ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...