Новини от Пловдив » Свят » Бронираната лимузина на Путин излиза на пазара за 12 милиона рубли
Свят

Бронираната лимузина на Путин излиза на пазара за 12 милиона рубли

Руската компания Aurus най-после обяви цените, на които ще продава представителния седан Senat във версията му S600. Тя ще се появи на пазара в две модификации – стандартна и бронирана, съобщава Automedia.bg.

Колата стана известна като новата лимузина на руския президент Владимир Путин, като замени досегашния Mercedes Pullman, който возеше държавния глава.

Стандартният вариант на Senat ще струва 10 млн. руски рубли (133 000 евро), а бронираният – 12 млн. рубли (160 000 евро). От компанията уточняват, че това са приблизителни цени, като окончателният вариант ще стане ясен след автосалона в Женева в началото на март, където автомобилът ще бъде изложен пред публика.

За сравнение, лимузината  Mercedes-Benz S600 L се предлага за 12,9 млн. рубли (171 800 евро), като трябва да се отбележи, че тя е оборудвана с V12 двигател, развиващ мощност от 530 к.с, пише dnes.bg. При Senat задвижването е хибридно, като в системата влизат 4,4-литров V8 двигател и електромотор със съвкупна мощност от 600 к.с.

Ще се предлага и по-луксозни версия на руската лимузина – Senat L700, но тя ще бъде само в брониран вариант. Съответно нейното ниво на оборудване ще е по-високо, като същото се отнася и за крайна цена.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...