Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Бизнес » Тодоров обра точките на Винария с купаж от 4 сорта
Агро Бизнес Брестовица Важно Градът Храни и напитки

Тодоров обра точките на Винария с купаж от 4 сорта

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!
  • Дизайнерските бутилки са хит на тазгодишното изложение

Традиционните изложители на ВИНАРИЯ изненадаха своите клиенти с нови продукти и визия. Винарска изба Todoroff за първи път представя новия си продукт „Валидус“, който е с модерен дизайн и представлява четворен купаж от Сира, Марселан, Пти Вердо и Каберне фран.

Validus

Миналата година е отличен със сребърен медал на Concours Mondial de Bruxelles, който се проведе в Китай. „Участвахме с 4 вина и спечелихме 3 златни и един сребърен медал от престижния конкурс. Златните отличия са за вината Терес Мерло 2016, Терес Каберне Совиньон 2016 и Бутик Каберне Совиньон 2016, а сребърният е за Валидус 2016“, каза маркетинг мениджърът на фирмата Марин Коловски. Той сподели, че наградените вина вече се радват на успех в Китай, където веднага след конкурса са реализирани 55 хиляди бутилки. Сред новите пазари на избата е Канада. „Бихме искали да впечатлим с качество и нови визия на продуктите ни“, коментира мениджърът. Той уточни, че се възвръща идеята на компанията за „Вино и изкуство“, затова разработват нови дегустационни пакети във винената резиденция в Брестовица.

Рисуваните дизайнерски бутилки са хит на Винария тази година

Уникални ръчно изработени стъклени бутилки „Стъпка по стъпка“ представя на своя щанд ивайловградската изба Yamantiev’s“. В тях е бутилирано Мерло & Каберне (2013). Стъклените бутилки са рисувани от пловдивски художници. Те са с вместимост от 5 и 3 литра и са само 333 броя. Половината от тях вече са продадени. Специално за клиенти от Китай са разработени нови бутилки с изображения на цветя, дело на художничката Цветомира Самоковлиева. Дизайнерските еноопаковки са хит на ВИНАРИЯ 2019. Сред предпочитаните от клиентите вина са Сира, Мерло, Каберне и Шардоне (2016), които са спечелили повече от 91 точки на международни конкурси. Капацитетът на избата е 2 500 000 литра годишно, като 80 % от продукцията се реализира в чужбина. Произведените вина се продават в страните от ЕС и предимно в Англия, Франция, Чехия, Полша, Словакия, както в Русия, Китай и Бразилия.

Щандовете на ВИНАРИЯ 2019 посрещат посетители до 14 часа на 24 февруари в 11-а палата на Международен панаир Пловдив.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...