майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Суматоха » Големи промени носи март за всяка зодия (Пълен хороскоп)
Суматоха

Големи промени носи март за всяка зодия (Пълен хороскоп)

Снимката е илюстративна

Овен

През първият месец на пролетта представителите на зодия Овен, ще получат отлични възможности в най-неочаквани области на живота. За да не пропуснете нищо, бъдете отворени към всичко ново. Необвързаните, ще изпитат цяла гама от чувства. Ревност, страдание, гняв – всичко това ще ви докосне, ако живеете и слушате сърцето си, а не разума.

Тези, които успеят да успокоят своята ревност и леко разхлабят хватката, ще разберат, че доверието е най-ценото в една връзка. Сърдечните терзания, няма да докоснат семейните. Те ще бъдат щастливи, както винаги, с втората си половинка.

Любов и семейство

През март ще се стремите да общувате повече с любимия човек, ще измисляте романтични срещи и забавления. С цялата си упоритост ще се опитате да разберете най-интимните мечти на любимия човек, за да ги реализирате и го направите по-щастлив. Март е време за действие. Това особено важи за тези, които имат проблеми в партньорството. Началото на пролетта, е време когато трябва да сте активни. Не трябва да се страхувате от промените, защото всичко което направите, ще е за добро. Дори при най-лошият сценарии, ще спечелите мъдрост и ще станете по-силни.

За тези, които все още не са срещнали любовта, март е най-подходящото време за това. За да не отблъснете щастието си, не проявявайте недоверие и подозрителност, защото човекът, с когото съдбата ще ви сблъска е достоен за вашето внимание и има всички шансове да изградите силни отношения. Не е изключено новото запознанство да доведе не само до сериозна връзка, но и до отваряне на печеливш семеен бизнес.

Кариера и финанси

По отношение на работата март няма да бъде от най-лесните месеци, възможно е някой от вашите проекти да не се реализира, не са изключени и трудности с парите. Някои идеи и бизнес проекти, може да бъдат изоставени, да се появят нови стратегии или да настъпят променени на работното място. За да излезете от ситуациите като победител, ще помогнат самодисциплината и контрола, което за вас ще е трудно. Основното е да действате рационално, да не вземате решения прибързано и да не се карате със стратегическите си партньори. По-добре, останете неутрални.

Дори ако силите ви оставят и се сблъскате с най-лошият сценарии, на помощ ще дойдат приятелите, които ще ви помогнат не само за „уреждане“ на ситуацията, но и ще ви вдъхновят за смели действия. Като цяло, през март често ще бъдете на ръба на колапса. Възможно е да станете основни участници, в корпоративни конфликти и клюки. Ето защо е по-добре да контролирате чувствата си и спокойно да вършите работата си, така ще постигнете много по-голям успех в професионалната област.

Здраве

Тези, които запазят спокойствие и хладнокръвие през март, ще имат блестящо здраве. Но ако се подадете на изблици на раздразнителност и гняв, които са характерни за вас, ще трябва да лекувате хронични заболявания, които внезапно ще се събудят и няма да ви позволят да водите нормален живот. Ето защо е по-добре да контролирате нрава си и да не се подавате на злото.

Препоръчително е да се подложите на медицински преглед, за да идентифицирате всички „болежки“, преди те да напомнят за себе си. За да поддържате здрав ум и тяло, ще е добре да спортувате. Плуването, джогингът, упражненията във фитнеса, ще помогнат да избегнете здравословни проблеми. А да поддържате душевното си равновесие, ще помогне йога и зелен чай.

Телец

Март, няма да е лесен месец за представителите на зодия Телец. В личен план са възможни конфликти с приятели, клюки в колектива, нарушаване на дисциплината, умишлено нараняване на любимия човек. Откъде, ще дойде цялата тази раздразнителност и агресия и сами няма да знаете. Само издръжливостта и контрола, ще ви помогнат да избегнете всеобща катастрофа.

Във финансов план, разходите ви неприятно може да се увеличат, затова веднага трябва да потърсите нов източник на доходи. Възможно е някои от вас, да имат шанса да се пробват в някакъв нов бизнес. Гледайте да не го пропуснете! Ако, разбира се, не се отказжете веднага от офертата от страх да не се провалите, което е специфично за вас, ще имате успех.

Любов и семейство

Необвързаните, не е изключено да започнат служебен роман, който постепенно да прерасне в в нещо повече. Може би този таен съюз, ще доведе в бъдеще до брак. За обвързаните, март няма да е лесен – в много отношения ще трябва да отстъпвате на партньора си и да пропускате много неща покрай ушите си. И дори сега да ви изглежда несправедливо, то в бъдеще това поведение ще бъде оценено от вашият партньор и той ще е щастлив с вас.

Тези, които решат да узаконят своя съюз през март, със сигурност ще бъдат щастливи в брака. А тези, които все още не са срещнали любовта, се препоръчва да обърнат внимание на хора, с които отдавна се познават. Може би щастието е много по-близо, отколкото си мислите.

Кариера и финанси

По отношение на парите, не се предвиждат специални разходи, както и големи приходи. Ако може да спестявате, направете го. Отделете допълнителни пари за бъдещи ваканции или семейни нужди. По отношение на кариерата, е възможен възход. Но само ако направите всичко възможно, за да бъдете повишени. Не се страхувайте да се захващате с нови неща, обстоятелствата ще ви помогнат да заобиколите всички конкуренти.

Само не е нужно да се захващате с всичко наведнъж – част от задачите е по-добре да прехвърлите на колеги и подчинени. През този период, е възможно да получите пари от близки роднини. Така те, ще решат да ви помогнат, за да се справите с някои парични затруднения. Не казвайте за помощта на колегите си, но и не забравяйте кой ви е помагал в трудни времена. Сложете всички документи в ред – през март в тази област са възможни проблеми.

Здраве

Март е време за промяна. Променете нещо във външния си вид и сами ще видите какви положителни резултати ще настъпят. Ще станете по-уверени в себе си, ще направите нови запознанства, ще се отървете от комплексите. Но внимавайте за здравето, пазете се от прекомерно физическо натоварване. Спортувайте повече, разхождайте се на чист въздух, спете.

Коригирайте ежедневието си, не преяждайте. Най-добре си направете правилна диета. За да уравновесите душевното си състояние, прекарвайте пролетните вечери в компанията на най-добрите приятели, слушайте музика, гледайте хубави филми. Положителното отношение, доброто здраве и привлекателния външен вид, ще свършат чудеса.

Близнаци

През март за представителите на зодия Близнаци, на първо място ще бъдат домакинските дела, отглеждането на децата, връзката с близките, които отдавна са лишени от вашето внимание. Ще имате възможност да си припомните, малките радости в живота, което ще ви направи невероятно щастливи.

Заедно с домашните задължения, е препоръчително да не забравяте за работата. Слушайте съветите на другите – може би те ще насочат вашата кариера в правилната посока. Но не разчитайте изцяло на чуждите мнения. Действайте самостоятелно, защото никой освен самите вас, не знае какво да направи в конкретна ситуация.

Любов и семейство

Март е време за любов! През този месец, най-накрая ще се потопите във водовъртежа от емоции и ярки впечатления. Има голяма вероятност да срещнете сродната си душа, с която да свържете бъдещият си живот. В този период също са възможни леки и необвързващи романи, които ще бъдат страстни и ще ги помнените дълго време.

Именно към такива мимолетни интимни връзки, трябва да бъдат много предпазливи обвързаните от вас, тъй като прелюбодейството ще унищожи семейството. Ако искате нови преживявания, по-добре се опитайте да разнообразите семейния живот с вашият партньор, организирайте романтична вечер, отидете заедно на пътешествие.

Кариера и финанси

През март е възможно да не ви стигат наличните пари, затова трябва да потърсите странична работа. За да не страдате болезнено от липса на финанси в бъдеще, през този период се препоръчва да не харчите пари надясно и наляво. По-добре е, да се въздържате от големи покупки и пътувания. Ако нямате достатъчно ресурси, опитайте се да спечелите пари онлайн.
В стремежа си към финансово благополучие, не забравяйте, че не може да спечелите всички пари в света. Така че не се разстройвайте, ако не успеете в бизнеса.

По-добре си вземете отпуск и набирайте сили. Но тези, които се занимават с творчество, могат да получат добра печалба през март. Креативността и въображението, ще ви насърчат да вземате най-нестандартни решения, които ще ви помогнат да получите не само по добре платена позиция, но и признанието на вашите колеги. Но не позволявайте успехът, да ви замае главата. Не се възгордявайте, защото ви предстои още много работа.

Здраве

През март тези от вас, които не са свикнали да следят за своето здраве, могат да се сблъскат с проблеми. При това, може да ви хване банална простуда. Всички болежки могат да излязат на повърхността заради разстроена нервна система. През март ще почувствате, че сте морално изтощени и вашите жизнени сили са изчерпани.

За излизане от порочния кръг, ще спомогне спорта, правилното хранене и витамините. Не се отнасяйте към тялото и душата си безотговорно. Ако чувствате, че нещо не е наред със здравето, не забравяйте да посетите лекар. По-добре да пресечете всяка болест в зародиш, отколкото след това, да се възстановявате от нея дълго време.

Рак

Представителите на зодия Рак, най-накрая ги очаква спокойно време. Всички проблеми ще бъдат решени, децата изучени, ремонтите приключени. Може да въздъхнете с облекчение! През март, вашето настроение ще е позитивно, ще направите много приятни запознанства и срещи и като прекрасен бонус, ще се радвате на хубавото време.

Освен това на работното място, шефовете ще ви забележат и наградят със специална премия. Препоръчително е да изхарчите парите за купуване на скъпи, но ценни неща. И докато на работа, ще се радвате на новите печеливши проекти, то у дома ще трябва да изгладите някои конфликти. Прекарайте известно време близо до семейството и всичко ще бъде наред. Ако планирате дълго пътешествие, не се колебайте да изпълните плана си. Давайте, вие го заслужавате!

Любов и семейство

Въпреки че нещо постоянно ще отвлича вашето внимание от личния живот, опитайте се да съхраните връзката с партньора на същото високо ниво. Ако приемете помощта на роднини и приятели – тогава ще може да се справите с всички нерешени въпроси много по-бързо. Не се паникьосвайте, ако нещо се обърка. Спокойното решаване на проблемите, заедно с взаимопомощта, ще ви помогнат да преместите планини.

В допълнение, самоограничението ще ви предпази от ненужни домашни спорове, инициатор на които обикновено сте вие. Март, не е време за търсене на нова любов. Първият месец на пролетта е по-подходящ за весели партита с приятели, луди купони и забавления в шумна компания.

Кариера и финанси

Време е да изграждате кариера, а не да лежите на дивана. Да, няма да е лесно, защото трябва да набирате клиенти, да реализирате нови проекти, постоянно да водите важни преговори. Е, такъв товар през март, ще донесе бъдещо официално повишение. Но вие искате това? Но засега трябва да се потите много. Най-вероятно ще се сблъскате с неразбиране от страна на шефовете, конфликти в колектива, но в крайна сметка всичко ще бъде решено положително.

Отнасяйте се към всичките си задачи сериозно, не изпускайте дори най-дребните детайли – това е единственият начин, по който ще успеете. Е, ако не виждате никакви перспективи в настоящата си работа, тогава се чувствайте свободни да я промените. Попитайте стари приятели, може би те ще ви предложат работата, за която сте мечтали през целия си живот.

Здраве

Като цяло, няма да имате никакви специални здравословни проблеми през март. Но при условие, че водите здравословен начин на живот. За ваша изненада, изведнъж ще откриете много сила в себе си, ще може с часове да тренирате във фитнеса или да бягате.

Преяждането и консумирането на големи количества сол, може да доведе до проблеми с бъбреците. Инфекциите на пикочните пътища, лекувайте само при специалисти, в противен случай ще получите хронично заболяване. Пролетната авитаминоза може да повлияе на състоянието на косата и кожата. Диетата, активният начин на живот и приемането на мултивитамини, ще ви помогнат да избегнете заболявания.

Лъв

Този месец, няма да ви позволи да се отегчите. Възможни са неочаквани сюжети и резки обрати. Само бъдете разумни, не забравяйте за здравето, заставайте на страната на приятелите – това са основните правила за оцеляване. Семейните и домашни проблеми, ще останат на заден план, а на първо място ще бъдат отдиха и забавленията. Ще посетите безкрайни партита, ще се срещате с нови хора. Необвързаните могат по този начин, да направят многообещаващо запознанство.

А тези, който вече са омъжени, е възможно да се впуснат във флирт. Ако семейството ви означава много за вас, тогава ще трябва да се опитате да заглушите лекомислените импулси в себе си и да престанете да разпилявате безразсъдно семейния бюджет .

Любов и семейство

При много от представителите на зодия Лъв, са възможни недоразумения в семейството и увеличение на конфликтите. Вашите близки няма да ви разбират, а вие, от своя страна, няма да искате да обяснявате нищо. Подобно поведение може да доведе до раздели и загуба на любим човек. Но едва ли ще страдате дълго време и каете за своето поведение.

Необвързаните, трябва да станат по-отворени за комуникация. В началото или в средата на месеца, ще се озовете в нова компания, където със сигурност ще може да завържете много приятно запознанство. Но тази връзка, може би, ще остане само на ниво приятелство. Малко по-късно, ще срещнете своята „сродна душа“.

Кариера и финанси

Харчите повече, отколкото печелите! Оттук идват всичките ви проблеми. И не мислете, че близките, са длъжни да ви помогнат. Най-доброто, което може да направите е, да смените работата си с по-високо платена. Може да се наложи, да се преквалифицирате. Е, новите знания не са навредили на никого. В новата работа, покажете само най-добрата си страна. Работете усилено, поемете инициатива, ако правите всичко разумно и постепенно, скоро ще пожънете победи.

С правилно планиране на времето в този период, може значително да увеличите приходите си. Възможно е да ви предложат странична работа, която да носи солиден принос към вашия личен бюджет. Креативните, ще имат повече късмет. Вашите вдъхновяващи проекти, ще носят печалба и успехи.

Здраве

През март, ще трябва да се погрижите за здравето си. По това време щитовидната жлеза или черният дроб, ще ви напомнят за себе си. Вероятно ще се появят стари болежки и ако не се лекувате, нещата ще се влошат. През втората половина на месеца, ще се почувствате изчерпани физически и изтощени. Най-вероятно това ще бъде, в резултат от промяна в работата.

Ако имате възможност направете кратка почивка, поне за една седмица. Отдихът на открито, съчетан с прием на витамини, ще помогне за възстановяване на физическото здраве, а комуникацията със семейството и приятелите, ще допринесе за духовната хармония.

Дева

Март, за представителите на зодия Дева е време на промяна, която ще се прояви във всички сфери на живота. Всичко ще идва при вас лесно: на работа ще получите обещаващ проект, семейството ще ви остави да работите, без да ви притеснява, ще бъдете бодри и силни през целият месец. Нещата, ще се решават от само себе си..

В края на месеца, ще получите голяма награда от благодарното ръковдство. Тялото ви, ще работи като по часовник.Само понякога, може да се обадят дребни хронични болежки. Но ако предприемете действия навреме, сериозно заболяване няма да ви застраши.

Любов и семейство

В семейните въпроси, правете отстъпки, жертвайте нещо заради семейството и няма да останете не възнаградени. Бъдете верни на партньора си, проявете уважение и мъдрост спрямо него, така той ще ви обича още повече. През март ще бъдете толкова чаровни и привлекателни, че където и да се появите, ще ви обръщат внимание, а тълпи от почитатели ще искат телефонния ви номер.

На необвързаните съдбата ще осигури голям избор, от многобройни поклонници. Препоръчително е, да се вгледате внимателно в тях, може би там някъде е ващият бъдещ любим. Семейните, ще се радват на прегръдките на своята половинка. Никакви вътрешни проблеми и клюки, няма да нарушат идилията ви. Само с роднините трябва да сте по-внимателни -възможно е някои от тях да ви има зъб. Дори има вероятност, скоро да влезете в конфликт с него.

Кариера и финанси

В областта на работата, март ще е напрегнато и непредсказуемо време. Ще получите редица нови задачи, но времето за тяхното изпълнение няма да е достатъчно. Ще трябва да взимате бързи решения, а това може да ви изнерви. Сблъсквайки се с трудности, не се отказвайте. Може би в един момент, ще искате всичко да захвърлите, но това ще бъде грешка. Пътя може да не е лесен, но ако продължите резултатите ще бъдат невероятни.

И не забравяйте, че изпитанията не се дават просто така – преминавайки през тях, ние ставаме по-опитни, по-мъдри, по-силни. Не бягайте или не се опитвайте да се скриете от теста. Вероятно вие сте зациклили в зоната на собствения си комфорт и ще е необходимо да излезете от него – само тогава промените, за които сте мечтали, ще започнат.

Здраве

През март е препоръчително да бъдете по-внимателни към това, което поглъщате. Откажете се от тлъсти и солени храни, по-малко налитайте на сладки лакомства. Вашето тяло се нуждае от протеини в началото на пролетта, както и витамини под формата на зеленчуци и плодове.

За да сте във форма за лятото, ще ви трябва повече физическо натоварване. Ходете на басейн, фитнес, тичайте в парка, въобще движете се повече. През март не са изключени травми, затова изберете по-спокоен спорт. Възможни са също алергии. Причината за появата им, може да се идентифицира само от специалист. Не отлагайте посещението при лекар.

Везни

През март представителите на зодия Везни, ще имат сили да завършат домашните дела, които от много месеци, са оставяни на заден план. Промяна на жилището, завършване на ремонт, закупуване на нови мебели – всичко това ще ви достави безпрецедентно удоволствие. В семейството, ще намерите спокойствие и идилия.

Любимия човек, ще е близо до вас, ще ви вярва, децата ще са послушни, а у дома ще цари топлина и уют. Само в работата са възможни някои недоразумения, които не винаги ще водят до положителни последствия. Може да се наложи, да смените работата си. Физическото здраве през март, ще бъде задоволително.

Любов и семейство

През март, необвързаните представители на зодия Везни, ще бъдат фаворити на всички партита и тържества, където се появяват. От ухажорите, дори ще се налага да бягате. Но не го правете прекалено твърдо, защото може би сред тях има човек, който ще спечели вашето сърце. Ако ви харесва някой, тогава смело поемете инициативата в ръцете си и преследвайте любимия си до последно.

Тези, които имат постоянна връзка, ги очаква един топъл романтичен месец без кавги и скандали. Ще бъдете напълно потопени в любовта си към партньора, а той – във вас. Тези, които имат навик често да критикуват партньора си, трябва да бъдат внимателни в своите изказвания, в противен случай вашето отношение ще доведе до раздяла.

Кариера и финанси

През март, с парите ще ви бъде трудно. Причината за това, ще са неразумни разходи, спешни решения, инвестиране в ненадеждни проекти. Ако мислите с главата си и се консултирате с приятелите си, финансовата криза няма да ви засегне. Купувайте само това, което ви е необходимо, не харчете за дреболии, не се замесвайте в авантюри, в противен случай ще попаднете в неудобна ситуация. Поради небрежност и ненавременни изявления, дълго време ще трябва да реабилитирате доброто си име пред колегите.

По време на работа, покажете сдържаност и предпазливост. Не извършвайте прибързани действия без съгласуване с шефовете. Към задачите се препоръчва, да се отнасяте по-отговорно и да изпълнявате указанията на началниците. Тези, които имат късмет да са заети с работа която им харесва, не трябва да се притесняват. Ще бъдете пълни със сила и енергия, а всички работни въпроси ще се уреждат бързо и лесно.

Здраве

През март може да бъдете измъчвани от депресия и емоционален спад. Ще се почувствате уморени от света. За връщане на вашето спокойствие, ще помогне четенето на книги, гледането на добри филми, плуване и йога. Научете се да се справяте с пристъпите на агресия и раздразнителност – изпълнявайте дихателни упражнения, почивайте повече в хоризонтално положение, слушайте класическа музика.

По отношение на физическото здраве, негативни промени не се очакват. Ако все пак почувствате умора и слабост – това показва, че имате нужда да преразгледате ежедневният си режим и да посветите повече време на почивка. Ако състоянието ви се влоши, потърсете медицинска помощ

Скорпион

През март, представителите на зодия Скорпион, могат да се почувстват изтощени и да пожелаят да се отърват от досадната работа и прблемите в семейството, като избягат на някое тихо и красиво място. Ако имате възможност, съберете куфарите и тръгвайте на път. Със сигурност една спонтанна почивка ще ви помогне да възвърнете душевното си спокойствие и да се върнете на работа, пълни със сила и енергия.

На работното място, всичко ще се развива възможно най-добре. Възможни са нови печеливши проекти, а някои от вас ще рискуват да започнат собствен бизнес. Необвързаните през март, ще имат късмет в любовта и най-накрая ще намерят сродната си душа. А семейните трябва да преразгледат отношението си към партньора и да се опитат да бъдат по-малко раздразнителни и по-тактични.

Любов и семейство

Както се казва „щастието обича тишината“, така че към този принцип трябва да се придържате през март. Не е необходимо да разказвате на всички подред за любовта си, в противен случай може да ви завидят. Семейните, трябва да се доверяват повече на близките си, защото в трудна ситуация, ще може да разчитате само на тях.

Тези, които все още търсят партньор, началото на пролетта ще им донесе голям избор. Ще имате възможност да избирате сред много ухажори, от които трябва да изберете най-достойният. Но не разчитайте изцяло на съдбата, за да затвърдите връзката с любимия човек, ще трябва да се постараете. Отхвърлете гордостта и принципите си, правете компромиси, направете усилие, за да заинтригувате любимия човек.

Кариера и финанси

Март, ще бъде белязан от солидни разходи. Но всички те ще бъдат оправдани, така че не трябва да изпадате в отчаяние, защото скоро ще се появи печеливш бизнес. Ако ще променяте работата си, отнесете се към този въпрос много внимателно. Консултирайте се с познати хора, направете независимо проучване на цялата информация за работодателя и само след това вземете решение.

Може да навредите на кариерата си, ако сте прекалено увлечени от лични дела. Това са две области, които не трябва да се пресичат. По добре предварително определете приоритетите си, отколкото да жертвате нещо. Не се карайте с колегите – те ще продължат да ви помагат в бъдеще. Не трябва да се правите на шеф, ако това не е така и да се поставете над другите. Това поведение, ще ви изиграе лоша шега и може да загубите уважението на колектива.

Здраве

Ако не престанете да се храните непълноценно, скоро ще получите гастрит или язва. Закуската на крак, бързото хранене, похапването през нощта, ще доведе до бързо натрупване на килограми и проблеми със сърцето. Липсата на движение, може да предизвика проблеми със ставите. Ако не се откажете от лошите хранителни навици, тогава е гарантирано посещението при лекар.

Физическата непълноценност, ще доведе до емоционални затруднения. Умората ще бъде заменена от многоседмична депресия, от която ще трябва да се лекувате с антидепресанти и семейна терапия. Някои от вас, могат да се сблъскат с проблеми със сексуалното здраве, следователно не пренебрегвайте средствата за защита.

Стрелец

През март представителите на зодия Стрелец, ще намерят сили да завършат старите дела и с ентусиазъм ще се заемат с нови проекти. През този период ще ви бъде лесно да напредвате, ще решавате проблемите един след друг, като с магия. По отношение на финансите, са възможни известни затруднения, докато в работата, повишение не се очаква.

Въпреки това, ще имате късмет в любовта – едни ще имат възможност да срещнат нова любов, а някои дори може да решат да се оженят. Но преди да решите да се обвържете в брак, уверете се, че това е човекът, с когото може да живеете до края на живота си.

Любов и семейство

За семейните март, ще бъде много емоционален. Ще трябва непрекъснато да доказвате нещо, да убеждавате, да се измъквате от неудобни ситуации. От това ще станете по-раздразнителни, а настроението ви ще оказва натиск върху другите хора. Ако не искате по-късно да съжалявате за причинениете обиди, тогава трябва да се научите да се въздържате. Оставайте по-често сами със себе си и с мислите си.

Необвързаните през март, ще се насладят на мимолетни романи, флиртове на работното място, случаен секс. Но в безкрайния поток от „еднодневни връзки“, за съжаление, няма да откриете любовта.Някои от вас, могат да направят интересни запознанства с представители на противоположния пол, но най-вероятно няма да се стигне до сериозна връзка.

Кариера и финанси

Всички ваши разходи през март ще бъдат рационални, така че не е нужно да се притеснявате за финансите. Разбира се, ще трябва да се разделите с част от парите, но това не е причина да вземате кредит или да влизате в дълг. Потърпете, скоро всичко ще се нормализира. Може да ви бъде предложена добре платена работа. Но не се препоръчва, незабавно да се съгласявате. Ако офертата идва от непознат, по-добре откажете. Не се притеснявайте, скоро ще получите друга, по-изгодна оферта, която ще ви донесе голяма печалба.

Работата ще се развива, стабилно и без опасни ситуации. Тези които имат собствен бизнес, могат да решат за направят промени и да вземат нови талантливи служители. Препоръчително е да обърнете внимание на малките неща, които са в основата на вашата работа. Ако главата ви гъмжи от грандиозни планове, тогава смело ги въплъщавайте в живота. Не се притеснявайте, вашите колеги, приятели и роднини, ще ви подкрепят.

Здраве

Ако зимата е разтърсила вашият организъм, без укрепващи процедури няма да минете, в противен случай, ще имате здравословни проблеми през цялата пролет. Колкото по-бързо се погрижите за себе си, толкова по-кратък ще бъде периодът на възстановяване. За укрепване на нестабилното здраве, ще ви помогнат водните процедури, тичането на чист въздух, добрият сън.

Лощото здраве, може да доведе до депресия, която се лекува дълго и досадно. Затова, вземете се в ръце и бъдете позитивни, тогава вашето психологическо състояние няма да пострада.Трябва да си почивате повече, да не нервничите, по-често да се разхождате на чист въздух, така никоя болест няма да ви стигне.

Козирог

Март няма да е лесен за представителите на зодия Козирог. И в семейството, и на работното място, много от нещата няма да вървят така както искате. Възможно е да се сблъскате с кавги, конфликти с колеги, различни проблеми. В този труден момент, емоционално, не трябва да се отпускате – вероятността да загубите работата си и любим човек е висока. В началото на пролетта трябва да направите всичко и дори повече, за да съхраните финансовата си стабилност, семейството и работното място.

Преразгледайте възгледите си за живота, може би нещо, което вършите е погрешно. Трябва да имате търпение, въпреки голямото си желание да напредвате в кариерата и постигнете обществено признание. Изчакайте, по-късно всичко ще се оправи почти магически, без да изисква значителни усилия от ваша страна.

Любов и семейство

През март трябва да сте сдържани във всичко, дори когато става дума за любов. Не намесвайте приятели и роднини във вашите отношения, дори ако много искате. Решете всички въпроси, които възникват само с партньора си, защото само по този начин може да постигнете компромис и да останете заедно в това трудно време. Не се лишавайте от възможността да останете сами, да преведете мислите си в ред, да се отървете от депресията. Ако вашият партньор наистина ви обича, той ще ви даде възможност да се разберете в себе си.

Необвързаните през март, могат да срещнат човек, който отдавна изпитва чувства към вашата персона. Най-вероятно той ще ви изглежда досаден и ще ви нервира, но това не е причина да го отрежете рязко. Опитайте се да поговорите и обяснете, че такова поведение не е приемливо за вас. Ако продължите да трупате раздразнение от него, неизбежно ще се разболеете.

Кариера и финанси

Вие работите много, но и получавате много добро заплащане. Затова финансовата ви ситуация е стабилна, докато не започнете да харчите пари за всякакви глупости. А да правите това категорично не трябва, тъй като всичко наоколо е нестабилно. По-добре спестете натрупаните пари за нещо наистина ценно, като пътуване или обучение на децата.

Тези които имат собствен бизнес, ще могат да получат добра печалба през март. Но само ако не решите да рискувате и да се включите в съмнителни сделки. Не взимайте спонтанни решения, не се доверявайте на непроверени клиенти. А с настоящите си партньори, се дръжте предпазливо. Проверявайте всички неща, така че да не загубите бизнеса си. Не е препоръчително също, да се захващате с няколко дела едновременно – това е лоша практика. Правете всичко постепенно и размерно. Бъдете внимателни с колегите и не се включвайте в интриги и клюки.

Здраве

Липсата на витамини, ще повлияе на състоянието на кожата, ноктите и косата.Може да се почувствате изтощени.Най-вероятно това е резултат от липсата на сън и умората по време на работа. Трябва също да обърнете внимание, на психическото си състояние. Ако смятате, че работите до изнемога, по-добре вземете отпуск и си починете. Може да са достатъчни само няколко дни, за да облекчите стреса и попълните тялото си с липсващите витамини.

Ако това не помогне, консултирайте се с лекар. В опит да се премахнете всички недъзи, ще искате да промените външния си вид. Ако това желание е узряло, не се колебайте да отидете на козметик, а след това при фризьор. Трансформацията, ще ви помогне да излезете от депресията и да се отървете от много комплекси.

Водолей

Целият месец ще ви занимава само един въпрос – как да изкарате повече пари. И всичко това, защото не може да спестите, за да си позволите луксозни неща. Научете се да изразходвате финансите си разумно. Необходимо е да си изготвите план за действие, да установите изгодни контакти и да обмислите всичко до най-малкия детайл.

В любовта, също ще изпитате криза. Хората, които попадат във вашия кръг, не вдъхват доверие. С такива е по-добре да не се обвързвате в брак. Затова, ще продължите да търсите партньор, който е достоен за вас. Семейните ще се къпят в любовта на съпругата и децата. Емоционалното ви състояние, ще е стабилно и ще се чувствате бодри и в небивал подем.

Любов и семейство

Вие умеете да чувствате и разбирате партньора си, затова в семейството ви винаги цари хармония. През март е препоръчително да посетите всичките си близки роднини, които не сте виждали от дълго време. Тези посещения, ще ви доставят много удоволствие и ще укрепят семейните връзки. Малките битови проблеми, ще бъдат решени много бързо.

Тези, който са намерили своята половинка, могат да решат да направят официално предложение. И въпреки че това решение няма да бъде взето лесно, все пак ще бъдете щастливи. Месецът ще бъде съдбоносен за тези, които все още не са срещнали „героя на своя роман“. Пригответе се, скоро съдбата ще ви даде най-ценния подарък – любим човек. Къде да го намерите? Може би, срещата ще се състои на обществено място – в театър, на концерт или в цирк.

Кариера и финанси

Проблемът ви е, че не знаете как да харчите парите си. Необходимо е да се отървете от лошия навик, да изкупувате всичко в магазина. По-добре се научите как да привличате печалбата към себе си: преброявайте банкнотите, теглете пари от карта или ги съхранявайте в портфейл, в крайна сметка си вземете амулет, който да привлича пари.

През март,не се очакват промени в кариерата. Работата ще върви гладко, без сериозни проблеми. Но този период не е време за мързел, а за работа. Ще трябва да работите усилено, без да пестите сили. Покажете на шефовете най-добрата си страна и изкачването по кариерната стълбица, няма да се забави дълго. Ако търсите работа, вслушайте се в мнението на познатите си. Дори е възможно те да ви предложат обещаваща работа, от която няма да може да се откажете. Тези, които имат свой бизнес, трябва да помисли за промени на служителите. И ако искате бизнесът да расте, ще трябва да пътувате, да провеждате срещи с партньори, да откривате нови инвеститори. Не се отчайвайте – всичко това ще ви направи богати в бъдеще.

Здраве

Натовареността на работното място, ще доведе до нервно изтощение. Ще бъдете морално и физически уморени. Всеки ден нещо ще ви боли: днес зъб, утре крак, вдруги ден сърце. Разговор с психолог и спокоен спорт, ще ви помогнат да излезете от това състояние. Специалистът ще ви помогне да се разберете в себе си и да елиминирате вътрешните проблеми. Наред с психичното здраве и физическото ще се подобри.

Поради липса на време, често ще консумирате вредни храни, което ще доведе до проблеми с храносмилането. През март са възможни стомашно-чревни заболявания, така че трябва да потърсите помощ от лекар. За да се промени ситуацията към по-добро, ще помогне отказът от вредни хранителни навици и преход към висококачествени нискокалорични храни.

Риби

През март представителите на зодия Риби, ще стигнат до неутешителни заключения – оказва се, че всичко което сте правили преди това, е било напразно, тъй като не сте постигнали сериозни резултати. Твърде много грешки са били направени както в семейния живот, така и в работата. Вашето семейство, ще бъде непрекъснато недоволно от вас, като и шефовете. И всичко това заради вашата безотговорност.

Трудности, ще изпитвате и с парите. Ще трябва да търсите нови източници на доходи, да спестявате, да намалявате разходите. Липсата на пари и проблемите с другите хора, ще ви подтискат. Семейните ще посветят началото на пролетта, на укрепване на семейните отношения. А необвързаните най-накрая ще намерят своето щастие, след среща с достоен партньор.

Любов и семейство

През март се препоръчва, да спрете да контролирате ситуациите, в противен случай срещата с бъдещия съпруг или съпруга няма да се състои. Престанете да бъдете депресирани и съжалявате за минали взаимоотношения. Отворете сърцето си за нови запознанства и вижте колко бързо ще забравите онзи, който ви е наранил. Докато сте в търсене на вашата сродна душа, се развивайте духовно. Гледайте положителни филми, ходете на концерти, посещавайте изложби.

Тези, които вече имат отношения, е препоръчително да спрат да дресират партньора си. Разберете, че не може да промените другия човек и затова се опитайте да го приемете такъв какъвто е. Помнете, че няма идеални хора, а и вие самите сте далеч от това. Непрекъснатото пребиваване на работа, може да доведе до сближаване с колега от противоположния пол. Опитайте се да не афиширате връзката си, защото това няма да е от полза за работата.

Кариера и финанси

Във финансовата сфера, ви очаква стабилност. Да, ще имате разходи, но това не е причина да разказвате на всички за ниската си заплата. Не е препоръчително да вземате кредити – това робство, ще подкопае вашето психично здраве още повече. Ако действате разумно и усилено се трудите, до края на март ще получите малък бонус, който успешно ще покрие пропастта, която се е формирала в семейния бюджет.

През март, не се препоръчва да започвате нови дългогодишни проекти. По-добре е да обърнете внимание на дреболиите и да завършите останали предишни проекти. Но ако се появи нещо изгодно, здраво се захванете с него. Ако ви предложат бизнес пътуване или извънредна работа, не отказвайте. Всички ваши жертви в бъдеще, ще бъдат добре заплатени. Всички грешки, направени в миналото, ще ви помогнат да избегнете подобни проблеми в бъдеще, така че вашият негативен опит, всъщност ще се окаже много полезен.

Здраве

Този месец е травмо опасен и затова се препоръчва да бъдете предпазливи, ако се занимавате със спорт, тъй като има голяма вероятност от контузии и наранявания. Работете само с треньор и не тествайте силите си. Дори и да сте далеч от спорта, здравни проблеми, пак могат да се появят. Хроничните заболявания ще напомнят за себе си, може да ви заболи гръба или да възникнат проблеми със ставите.

Поради слабия имунитет, може да се задържите в леглото цял месец с настинка и кашлица. Да се излекувате, ще помогне народната медицина. Пийте повече топли течности и правете компреси. За да поддържате добро настроението си, ще помогне честото излизане сред обществото. Направете промени във външния си вид, облечете най-красивите си дрехи и веднага ще се почувствате много по-добре. Посветете малко време на себе си, може би точно това ви липсвало за пълното щастие.

Източник: astrostar.eu

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...