Новини Пловдив Прес » Важно » За да живее малкият Даримир от Пловдив, трябват $19 000
Важно Здраве

За да живее малкият Даримир от Пловдив, трябват $19 000

Да помогнем на Даримир за лечението му в Турция novini-plovdiv-press
Да помогнем на Даримир за лечението му в Турция

3-годишният Даримир от Пловдив има нужда от финансова подкрепа, за да пребори тежко заболяване. Момченцето е с диагноза Детска церебрална парализа. След консултации в турска клиника, лекарите му предписват процедури по вливане на стволови клетки и дават шансове за пълно възстановяване. Семейството на Даримир се нуждае от помощ, за да събере нужните за лечението  $19 000.  За родителите на детето сумата е непосилна, а трябва да я заплатят до 20-и април.

Специалистите от КСУДС Пловдив работят ежеседмично в подкрепа на неговото развитие. Те се включват в тази инициатива, за да подкрепят едно малко момче и неговата трудна битка.

Ето какво разказват родителите на момченцето:
„Даримир е нашият малък герой! Неговата битка за живот започна още с първата му глътка въздух.
По време на раждането се нагълта с околоплодни води и получи инфекция, която направи борбата му за живот още по-жестока. За кратък период от време беше останал без кислород и това причини големи вреди на организма му. Беше поставен в кувьоз, но въпреки големите трудности, малкият ни боец успя да се справи с инфекцията! Но пораженията вече бяха направени…

Още през първата му годинка му поставиха диагноза ДЦП.Започнаха дълги месеци на рехабилитация и ходене по специалисти. Днес Даримир е на 3 годинки. Ние никога не сме спирали да търсим варианти и да правим всичко възможно, за да облекчим състоянието му и той да може да има своето нормално детство!
Свързахме се със специализирана турска клиника, в която му направиха изследвания за вливане на стволови клетки. Получихме оферта за вливане на стволови клетки на стойност 19 000 $.

Тази сума е непосилна за нас! Фактът, че трябва да я заплатим до 20-и април ни обезкуражава дори още повече! Борбата ще бъде трудна и продължителна, но нашият син ще се справи! Сигурни сме, че с вашата подкрепа той ще бъде истински щастлив и ще може да граби с пълни шепи от радостите на детството!

Молим ви, да се присъедините към нашата битка и да дадете шанс на Даримир да проходи и да изживее своето детство, като всяко дете!
Той не иска много, но това за него значи всичко!

Линк към кампанията:
https://helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-darimir-338?fbclid=IwAR1gIqxcfvh_fJK3R3srZEJwfAOxY7UdQaUQiHgx30bvSgWTZhFDxUqwJgE

Коментари

Коментари

VisVitalis

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
Хотел-ресторант Одеон VisVitalis

Времето

Анкети

Парк или Ритейл парк да има върху 20 дка в Западен зад новата църква?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!