Quantcast
Новини Пловдив » Суматоха » ВИДЕО Запечатано с целувка: Деси Радева мацна с червило бузата на словенския президент
Важно Посоки Суматоха

ВИДЕО Запечатано с целувка: Деси Радева мацна с червило бузата на словенския президент

Президентшата Десислава Радева попадна под прожекторите и то съвсем заслужено. Съпругата на президента Румен Радев подходи доста необичайно към словенския държавен глава Борут Пахор. При посрещането на Радев в Любляна, където българският президент беше 48 часа, тя целуна Пахор, след което видя, че домакинът има следи от червилото й и със отривист жест избърса бузата му.

Този противоречив от гледна точка на протокола момент обаче липсва в разпространеното от „Дондуков“ 2 видео от визитата на Радев и жена му в Словения.

Самият Пахор подходи с чувство за хумор към случката, като публикува снимка в официалния си Инстаграм профил към която написа:

„Въпрос от викторина: Какво ми направи съпругата на българския президент на официалния прием: а) Удари ми шамар; б) Благослови ме; в) Изтри следите от червило от целувката си; Очаквайте отговорa в следващия епизод“. 

Малко по-късно словенският държавен глава публикува и видео, в което „разкрива“ отговора: 

„Правилният отговор на въпроса от предишната публикация е: съпругата на българския президент почиства следата от целувката си. Таня се опитва да се скрие от камерите“ (Таня Печар е съпругата на словенския премиер, бел. ред.).

Видеото е публикувано и в неговия Инстаграм.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...