Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Пловдивският рапър Кобака е мъжът, задушен с изгората си в гараж
Важно Градът Инциденти Крими

Пловдивският рапър Кобака е мъжът, задушен с изгората си в гараж

kobaka, plovdiv-press.bg
Кобака (малката сн), когато беше още в музикалния бизнес

Известният навремето рапър Костадин Кобаков, с прякор Кобака е мъжът, който издъхна в ласките на 34-годишната си любовница в гараж в Пловдив, научи ПловдивПрес от съседи.

Изгората на 40-годишният Костадин била семейна с 2 деца. Двамата влюбени се скрили в петък вечерта в гаража на новата кооперация на ул. „Рая“ в район „Южен“ в Пловдив. В сградата отгоре мъжът имал апартамент, но още не било обзаведено.

Станало студено и те запалили двигателя на колата, но понеже автомобилът е с газова уредба, не усетили как са се замаяли фатално.

На сутринта ги намерил бащата на Костадин – Асен Кобаков. Той звънял цяла вечер, за последно Коцето му вдигнал телефона към 22 ч, но после връзката прекъснала.

Днес бащата място не можеше да си намери пред кооперацията. „Предчувствах, че ще стане нещо страшно. 100 пъти му звънях на телефона, но не вдигаше“, обясняваше съкрушеният мъж.

По едно време дойде и съпругът на издъхналата в гаража жена. Той също не знаеше къде се намира от мъка и изненада.

Костадин Кобаков е известен е в развлекателния бранш като Кобака от групата „Гумени глави“ на Мишо Шамара, правил е парчета и с Ванко1. Според Търговския регистър е собственик на фирма, която се занимава с телемаркетинг, консултантски услуги, електронна търговия. С баща му въртели казина.

kobakov, plovdiv-press.bg, novini-plovdiv
Кооперацията, в която се задушили Кобака и изгората му.
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...