Quantcast
Новини Пловдив » Спорт Важно » Чутовен сексскандал разтресе Висшата лига! Звезди се гаврят жестоко с жени
Спорт Спорт Важно

Чутовен сексскандал разтресе Висшата лига! Звезди се гаврят жестоко с жени

Невъобразим сексскандал разтресе английския футбол, а за това се погрижи таблоидът “Сън”. Играчи от Висшата лига и Чемпиъншип (II ниво на футбола на Острова) унижават жени, за да трупат точки по специална схема и да се съревновават в създадена за целта група в WhatsApp.

Например в перверзната игра 200 т. се заработват, ако удариш или наплюеш нищо неподозиращата си жертва. 150 т. се полагат на тези, които снимат секса. Също толкова се полагат и за любовна игра на тренировъчната база на клуба. 150 т. прибавяш към актива си и ако правиш секс, когато жена ти е някъде наблизо.

“Сън” твърди, че разполага с кореспонденция в групата, в която се разкриват детайлно извращения на участници в нея чрез снимки и видеа. Изданието не споменава имена на футболисти, които са част от скандалното състезание.

За подобна сексигра, свързана с унижаващо антихуманно отношение към жените, разкри в автобиографията си бившият футболист на Ливърпул Джърмейн Пенант (на снимката). Той и негови приятели, сред които бившият кадър на Арсенал и Челси Ашли Коул, си били направили женски вариант на играта монополи.

Според правилата му, ако правиш секс с дадена дама, тя става своеобразно твое притежание. Следващият, който я вкара в леглото си, трябва да плати някакъв вид наем за нейното ползване.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...