майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Пловдив » Майката, зарязала бебето, е просякиня на Централна гара
Пловдив Съд и Прокуратура

Майката, зарязала бебето, е просякиня на Централна гара

Снимката е илюстративна.

Ваня ДРАГАНОВА

Майката, зарязала бебето си на паркинг, където за малко да го блъсне кола, е просякиня на Централна гара. 26-годишната Галя изоставила малкия Мехмед и след задържането си обяснила, че го направила от немотия. Решението било взето спонтанно, съобщи районният прокурор Чавдар Грошев.

Момчето се оказа родено на 28 декември м. г. Не е припознато от бащата Григор, който твърдял, че това е станало, защото е бил на работа в чужбина, когато малкият се е родил. „Версията на бащата за изоставянето е друга – той твърди, че има желание да си гледа детето и не е вярно, че са живели в немотия. В деня на изоставянето бил на работа и започнал да търси жената и детето, когато те не се прибрали“, каза още Чавдар Грошев.

Жената е от старозагорското село Обручище, има и друго, по-голямо дете, живеела с Григор от около 3 години. Първо били на квартира в Аджисан махала, след това се преместили в Кричим.

Бащата ще бъде освободен, защото няма данни да е съпричастен към престъплението. Дали майката ще остане в ареста за 72 часа, ще реши наблюдаващият прокурор.

До разплитането на случая се е стигнало след обаждане на човек, който познал детето. Първо е задържан бащата, а след това – и майката, която се била прибрала в Обручище. Пред разследващите тя твърдяла, че се върнала на паркинга, за да провери какво става с бебето, но видяла полицаите и напуснала района.

Още новини по темата

Кола е можела да блъсне изоставеното в Пловдив бебе ВИДЕО
Арестуваха и майката на изоставеното бебе
Задържаха бащата на изоставеното бебе в Пловдив

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...