Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Рогоносец от Забърдо подгони с джип и брадва любовника на жена си
Важно Инциденти Регион Смолян

Рогоносец от Забърдо подгони с джип и брадва любовника на жена си

zaburdo, забърдо, ревнивец, рогоносец, брадва, джип
Освен с дървеното колело в центъра, Забърдо се прочу и с любовна история като за латиносериал

Разярен рогоносец сътвори истински екшън в родопското село Забърдо след като разбра, че съпругата му въобще не е благоверна, а върти любов от 7 лета и зими с местния горски, съобщават тревожни полицаи от община Чепеларе. 44-годишният Добромир налетя да прегази с кола 56-годишния си съперник, подгони го с брадва из селото и само намесата на селския кмет предотврати кървава саморазправа с трупове, коментират местните, невиждали такова шоу на живо.

44-годишният Добромир живеел в любов с жена си, докато тези дни доброжелатели не му събощили, че в любовните ласки има помощник в лицето на заможния лесничей Славчо. Докато кара смени в местната фурна, дамата успявала да свърне и към любовника, който кръстосвал Забърдо с лъскав всъдеход „Тойота Хайлукс“. Двамата изчезвали по баирите с високопроходимия автомобил, което обаче не останало незабелязано в селото.

Само наивният Добромир не знаел за прелюбодейците, когато негов познат му подметнал истината. 44-годишният родопчанин полудял, веднага привикал жена си на очна ставка, след кратко общуване на четири очи вкъщи, тя си признала, че се съблича не само вкъщи. И така от 7 години насам.

Добромир оставил неверната съпруга и отишъл пред ресторанта в центъра на селото, където причакал прелюбодееца Славчо да паркира служебния джип „Тойота Хайлукс“ с пловдивска регистрация, собственост на еднолично дружество с ограничена отговорност с адрес на управление в Съединение. Тогава по-младият мъж успял да се качи в автомобила и го подгонил по селските улици.

След 200 метра обаче Добромир катастрофирал и зарязал возилото. Намерил брадва и подгонил с нея Славчо да му реже главата. За късмет обаче вратата на кметството била отворена и прелюбодеецът бил скрит от кмета в една от стаите. Докато дойде полицията обаче Добромир избягал в гората, където се укрива и до момента, а полицията го обяви за издирване.

„Към настоящия момент той се укрива и полицията го издирва. Образувани са две досъдебни производства – за отнемане на автомобил и за закани за убийство, работата по които продължава“, заявиха от ОД на МВР – Смолян.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...