Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » МВР издирва 43-годишния Стоян за убийството на Милена от Костенец
България

МВР издирва 43-годишния Стоян за убийството на Милена от Костенец

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

МВР издирва 43-годишния Стоян Георгиев Зайков  за убийството на 38-годишната му съпруга в Костенец. Мъжът е основен заподозрян за жестокото престъпление, извършено тази сутрин.

Хората, които разпознават издирвания и имат информация къде може да бъде открит, да позвънят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност, призоваха от полицията.

Около 8.40 часа на телефон 112 е подаден сигнал за жена в безпомощно състояние, намерена в близост до дома й. Полицаите и лекарите установили, че тя е мъртва. По информация на bTV тя е била простреляна в главата, но оръжието не е намерено.

Жертвата е Милена Шишкова, която е фризьорка и има салон, кръстен на нея, но държала и траурна агенция. Тя е родена и израснала в Костенец.

Трупът на Милена е открит от сина й, който е на 14 г. През нощта тя и Стоян, с когото са живеели на семейни начала се скарали за пореден път, вероятно заради мъж, с когото тя е била близка. Сутринта детето видяло кръв в една от стаите на къщата, но там ги нямало нито Милена, нито Стоян. Момчето намерило трупа на майка си близо до дома им, пише „24 часа“.

Мъжът и жената до преди година живеели на съпружески начала, но се разделили.

„Скъпа сестричке, лек път, миличка, почивай в мир. Знам, че сега си при татко и ни гледате заедно как страдаме. Не мога да повярвам, че вече те няма“, написа във Фейсбук сестрата на жертвата – Славяна Шишкова, часове след убийството.

Издирваният мъж е каменоделец, разказаха съседи. Преди години лежал в затвора за кражби на техника от къщи в Костенец, но когато излязъл „бил нов човек“. Описват го като много затворен.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...