Quantcast
Новини Пловдив » Спорт Важно » Узунов нахлу като смърф в ОбС, похвали се с ало от премиера и подари жълта купа на колега
Пловдив Спорт Спорт Важно

Узунов нахлу като смърф в ОбС, похвали се с ало от премиера и подари жълта купа на колега

Общинският съветник от ГЕРБ, шеф на тотото в Пловдив и административен шеф на Локо Пд – Атанас Узунов, се погрижи за шоуто по време на сесията на градските старейшини днес. Бившият съдия влетя в залата преоблечен като смърф. В черно-белите и обемисти одежди той тегли емоционална реч от трибуната, предаде от мястото на събитието репортер на ПловдивПрес.

„Нормално е, че малко съм под влияние на емоциите, а и не съм спал, на Лаута имахме купон. От името на ръководството на Локомотив Пловдив искаме да изразим нашата благодарност за феърплея, който показаха двете агитки, както и самите футболисти. Искаме да благодарим за организацията, която направиха Община Пловдив и пловдивската полиция – нямаше никакви произшествия на отиване и връщане. Доказахме, че освен Европейска столица на културата, Пловдив е столица и на футбола и спорта. Доказахме, че футболът е една социална магия, която обединява много хора. Малко след мача имахме телефонно обаждане от премиера, който благодари за шоуто, което представиха двете агитки и поздрави Локомотив Пловдив за спечелването на Купата. Аз имам една закачка с един мой колега – както по политическа, така и по спортна линия. Това е колегата Иван Петков-Бебето. 20 дни от Ботев тръбяха по медиите, че купата е жълта. Този трофей обаче е сребрист. Но аз наистина съм му купил една купа и тя е жълта. Да си прави салата в нея. Вътре има няколко бонбони – сини и червени“, избухна Узунов и предизвика усмивки в залата.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

До кога ще изкара новият кабинет?

  • До напролет 35%
  • Ще изкарат цял мандат. Силата на промяната е несломима 31%
  • Не ме интересува, само да си вършат работата и да овледят инфлацията, че джобът ми се продъни 24%
  • До две години ще се изпокарат и кабинетът ще падне 10%

Начална дата: 17.12.2021 @ 10:52 | Крайна дата: 17.01.2022 @ 12:00

Зареждане ... Зареждане ...