Новини Пловдив Прес » Свят » Ад в семейството на Касияс: Откриха рак на жена му
Свят

Ад в семейството на Касияс: Откриха рак на жена му

Семейството на Икер Касияс преживява още един шок след неговия инфаркт, който едва не отне живота му по време на тренировка на Порто.

Оказа се, че красивата половинка на легендарния страж на Реал (Мадрид) и все още настоящ футболист на Порто Сара Карбонеро страда от рак на яйчниците. Това е тайна, която тя доста умело е крила от медиите напоследък, но все пак призна, че вече е оперирана.

„Oще не сме се възстановили от един шок и дойде друг. Преди няколко дни по време на рутинен преглед лекарите откриха, че имам злокачествен рак на яйчниците. Вече успях да премина през операция и всичко мина добре“, признава самата Карбонеро.

„За моя радост успях да открия болестта в доста ранен стадий, но пред мен въпреки това има няколко месеца здрава битка. През тях ще се подложа на подходящо лечение и вярвам, че в крайна сметка всичко ще бъде наред“.

„Пътят ще бъде труден, но предстои щастлив изход. Имам пълната подкрепа на семейството и приятелите ми“, казва още телевизионната водеща в изявление, в социалните мрежи.

Коментари

Коментари

VisVitalis

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
Хотел-ресторант Одеон VisVitalis

Времето

Анкети

Парк или Ритейл парк да има върху 20 дка в Западен зад новата църква?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!