Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Андрей Ковачев цитира Левски: Да бъдем равни на другите европейски народи, зависи само и единствено от нашите общи усилия 
Важно Избори за ЕП 2019

Андрей Ковачев цитира Левски: Да бъдем равни на другите европейски народи, зависи само и единствено от нашите общи усилия 

Ева Майдел и Андрей Ковачев се снимаха със симпатизанти на Римския стадион.

Европа не е далече, Европа е в Пловдив, добави кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел

„Да бъдем равни на другите европейски народи, зависи само и единствено от нашите общи усилия“ – тези думи на Левски цитира кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Ковачев, който беше в Пловдив в последния активен ден от кампанията за изборите на 26 май. „Искам да помоля пловдивчани да бъдат активни на 26 май за една европейска и демократична България, която да отстоява както физическата, така и социалната сигурност на своите граждани“, каза Ковачев. Той подчерта, че в последните години у нас се правят много инвестиции, които осигуряват работни места и повишаване на доходите. „Бързото повишаване на доходите е основната цел, която сме си поставили в следващите години – ръка за ръка: местната власт, българското правителство, Народното събрание и представителите на България в Европейския парламент. Ние искаме една силна и обединена Европа, тук сме в Пловдив, откъдето тръгна обединението на Княжество България с Източна Румелия. „Съединението прави силата“ е девиз, валиден и за Еворпейския съюз, защото предизвикателствата са много – мигрантската криза, проблемите в Африка и Близкия изток, Русия…“, допълни Ковачев.

За много българи Брюксел и Европа са далече. Това, което ние искаме българските граждани да осъзнаят, е, че Европа не е далече. Европа е в Пловдив и областта и това се вижда през множеството реализирани проекти – от бизнеса, от всички инвестициии, които в последните няколко години се случват тук“, каза Ева Майдел, която също е в листата на ГЕРБ за евроизборите за нов мандат.

Ева Майдел и Андрей Ковачев се срещнаха с хора по Главната и Римския стадион и присъстваха на откриването на фестивала „Вкусът на Пловдив“. ГЕРБ е с номер 12 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...