Quantcast
Новини Пловдив » Видео на деня » „Воля – Българските родолюбци“ издигна 23 послания в Пловдив
Видео на деня Избори за ЕП 2019 Кадър на деня Политика

„Воля – Българските родолюбци“ издигна 23 послания в Пловдив

Коалиция „Воля – Българските родолюбци“ направи знаменателно шествие из Пловдив. Най-красивата депутатка Елена Аксиева и кандидатът за евродепутат Владимир Аксиев издигнаха 23 послания към пловдивчани. „Спряхме се на числото 23, защото това е номерът ни в избирателната бюлетина, а посланията ни показват стремеж към промяна в България, към по-добър живот на българите“, заяви Елена Аксиева.

„Залагаме на позитивна кампания и добрувавето на хората в силна България за силна Европа на нациите“, добави Аксиева.

„Воля е най-прозрачната партия, с най-реалните и позитивни цели“, обясни кандидатът за евродепутат от листата на „Воля – Българските родолюбци“ Владимир Аксиев. Искаме българският народ да живее много по-добре, затова ще се борим както у нас, така и в Европа. Аз лично ще лобирам да бъдат увеличени средствата от Европейския съюз за България. Ние сме за Европа на силните държави и нации, защото само когато сме силни, Европа ще е силна, заяви Аксиев.

Групата направи рейд по Главната и по много ключови места из Пловдив, където симпатизантите издигаха своите 23 послания – „Семейство“, „Децата“,  „Младите хора“, „Родолюбие“, „Образование“, „Наука“, „Просперитет“, „Повишаване на доходите“, „Справедливост“, „Европа на нациите“, „Щастие“… „Но най-силното ни послание е България“, изтъкна депутатката Елена Аксиева.

„Всичко това може да се сбъдне, подкрепете в неделя „Воля – Българските родолюбци“ с бюлетина №23“, призова Владимир Аксиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...