майонеза Kраси
Новини от Пловдив » България » България » Воля си постави реални цели: 1000 лева за първо дете, 300 лева пенсия
България Важно Градът Избори за ЕП 2019 Политика

Воля си постави реални цели: 1000 лева за първо дете, 300 лева пенсия

  • Сузана Николова: Ще спрем грабежа, имаме знанията и опита
  • С двама пловдивчани в листата, „Воля – Българските родолюбци“ догонва два мандата в европарламента
  • Владимир Аксиев: Ще си говоря с европейските лидери без преводачи и посредници
  • На 26-и гласувайте с бюлетина №23, за да върнем достойнството на българина в Европа, призоваха от партията на Веселин Марешки

Събрали сме се тук съмишленици, които, вярвам имаме едни и същи цели, а първата е да спрем грабежа и да върнем достойнството на българина, защото единствено партия Воля е партньор на движението „Европа на нациите и свободите“. Това заяви снощи пловдивският лидер на партия Воля Сузана Николова в залата на Съединението пред пловдивчани, дошли да разговарят по важни за България и Европа теми с кандидатите за европарламента от коалиция „Воля – Българските родолюбци“.

Пред препълнената зала застанаха кандидатите от Пловдив Сузана Николова и Владимир Аксиев, както и коалиционните партньори Янко Янков (гражданска квота) и Георги Соколов (ЗС „Ал. Стамболийски).

На срещата присъстваха и зам.-шефката на ПП „Воля“ Кръстина Таскова и лидерът на ЗС „Ал. Стамболийски“ Спас Панчев, депутатката от Пловдив Елена Аксиева.

„След 30 години преход няма сфера, която да не се нуждае от реформи. 30 години наблюдаваме политици, които допуснаха картели да разграбват държавата. Основната ни задача в европарламента ще е да защитаваме националните интереси на България, а стратегическите цели са повишаване на доходите и стандарта на живот на българина. Също така няма да се примирим, докато виновните за грабежа и разрухата не получат европейско правосъдие. Вярваме, че ще постигнем целите си, защото ние от „Воля – Българските родолюбци“ сме хора, доказали се професионално, не сме се замесвали в корупционни схеми, не сме участвали в грабежа на България. И най-вече ние сме хора, които могат, знаят и имат волята да постигат поставените задачи, заяви Николова, а залата избухна в овации.

Сузана Николова обяви, че първата задача на Воля е да спре грабежа на България.

Партия Воля дойде, за да осигури на българския народ да живее по-добре и на 26-и идете да гласувате за по-доброто бъдеще на България с бюлетина №23, призова кандидатът за евродепутат Владимир Аксиев, който е пловдивчанин. Защо трябва да гласувате за „Воля – Българските родолюбци“? Защото нашият лидер

Веселин Марешки единствен успя да спре картелите, които ограбват народа на България. За кратко време резулттите в два основни бранша са осезаеми – цените на горивата паднаха,

и сега у нас са най-ниските цени в Европа, благодарение на Веселин Марешки, изтъкна Аксиев. Вторият сектор, в който цените паднаха, това са лекарствата, продължи Аксиев и даде пример: Лекарствата на майка ми в другите аптеки са 50 лева, а в аптеките на Марешки – 30 лева. Това означава да да си родолюбец, изтъкна кандидатът за евродептат. Аксиев призова отново: На 26 май гласувайте, за да спрем грабежа на катрелите и да създадем условия за по-добър живот на народа. Да убедим младите да не бягат на запад, а да останат тук и да се реализират в България. Сред основните ни приоритети са насърчаването на раждаемостта, затова сме предвидили

за млади семейства, навършили на над 21 години, със средно и висше образование, да получават за първо дете 1000, за второ 2, за трето 3 хиляди лева, изтъкна Аксиев.

Пенсията ще я увеличим от 219 на 300 лева, затова трябва да ни дадете шанс, посочи пловдивчанинът Владимир Аксиев. Той също подчерта, че единствено Воля е партията, която членува в движението „Европа на нациите и свободите“. След дълго обследване, Марин Льо Пен избра нас, защото само ние споделяме идеалите за свободни европейци, защитаващи Европа и национанлите си идеали. Да си върнем Европа и да спрем статуквото. Да бъдем родолюбци, защото родолюбието е призвание, призова Владимир Аксиев. После залата избухна, когато

Владимир Аксиев обяви на чист немки, как ще си говори с европейските лидери без преводач, защото знае английски, немски и руски перфектно, като възпитаник на Английската гимназия и Техническия университет в Дрезден.

 

Владимир Аксиев

Аз нямам нужда от посредник за да кажа на Ангела Меркел: Frau Merkel, können Sie bitte etwas mehr Geld, für die dritte Länder, wie Sie sagen, zum Beispiel wie Bulgarien geben, damit wir auch so gut leben, wie die Deutschen zum Beispiel. Bitte helfen Sie uns, geben Sie mehr Geld, damit wir gleich wie Europäer werden und gleiche Rechte wie Sie haben und gleichen Standard wie Sie haben. Vielen Dank Frau Merkel!

( Госпожо Меркел, можете ли да дадете малко пари за „третите страни“, както вие казвате, например, за България, за да можем да живеем и ние така добре, както вие германците. Моля помогнете ни, дайте ни повече пари, за да станем и ние като европейците и да имаме същите права като вас, и да имаме същия стандарт като вас. Благодаря ви, госпожо Меркел!), изстреля Аксиев от микрофона, а хората го аплодираха.

 

Кръстина Тасева: Европа не е на Меркел и Юнкер, Европа не на всики европейци, нашата Европа е на Райна Княгиня, на Колю Фичето, обяви Кръстина Тасева.
Кръстина Таскова: Европа не е на Меркел и Юнкер, Европа не на всики европейци, нашата Европа е на Райна Княгиня, на Колю Фичето.

Георги Соколов, коалиционен партньор на Воля от „Български земеделски съюз „Александър Стамболийски“ обяви, че целта му като евродепутат ще е да отстоява правата на българския фермер. Ще се борим субсиидиите за нашите земеделски производители да са равни на тези от Западна Европа. Освен това ще се борим да съхраним българското семейство и семейните ценности, а не да не насаждат „джендър“ идеологии, трети пол и други изкривявания, подчерта Соколов.

Георги Соколов обеща да се бори за правата на фермерите и за семейните християнски ценности.

Янко Янков обяви, че основен негов приоритет в европарламента ще е отстояване на интересите на България в енергетиката. „Грешка беше спирането на „,Южен поток“, на АЕЦ „Белене““, защото германците продължават да строят Северен поток, а чехите си постриха нова ядрена централа, въпреки натиска от Запада“, съпостави Янков, който е от гражданската квота в листата на „Воля – Българските родолюбци“. 

Имаме сили да се преборим за два мандата в европарламента, това зависи от вас, нашите симпатизанти и родолюбци, обърна се към хората Кръстина Таскова и ги призова да гласуват на 26 май за България и бъдешето на децата с бюлетина №23.

Янко Янков обяви, че приоритетите са му да защитава интересите на България в енергетиката.
Лидерът на ЗС „Ал. СТамболийски“ Спас Панчев (вдясно)дойде на събитието.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...