Новини Пловдив Прес » Общество » Иван Тотев след изборната победа: Ще вземем и „Южен“
Избори за ЕП 2019 Общество Пловдив

Иван Тотев след изборната победа: Ще вземем и „Южен“

Иван Тотев е окрилен от изборната победа.

Ваня ДРАГАНОВА

Резултатите от изборите в район „Южен“ са много оптимистични и ни окуражават да положим усилия и да предложим на гражданите на този район една добра кметска кандидатура.“ Това каза кметът на Пловдив и местен лидер на ГЕРБ Иван Тотев с акцент върху единствения район в Пловдив, в който ГЕРБ загуби местните избори през 2015 г. Тотев призна, че номинацията на Кирил Велчев за кмет на района е била грешка. „През 2015-а направихме грешна сътпак в район „Южен“ и кандидатът ни не беше припознат от хората. Но вече имаме основа за един добър резултат наесен“, заяви Тотев.

На въпрос на ПловдивПрес защо човек, който не става за районен кмет, е бил назначен за изпълнителен директор на фондация „Пловдив 2019“, Тотев отговори: „Народът го е казал: Всяка жаба да си знае гьола.“

Кметът сопдели, че е бил притеснен преди вота. „Ние усещахме и чувствахме, че в Пловдив ще получим добър резлуатт, но бяхме малко със свити сърца на фона на това, което се чуваше по националните медии“, каза той. След това направи заявка за нов мандат на ГЕРБ в местната власт, без да отговир на въпорса дали ще се кандидатира отново. Но подчерта, че снощи няколоко пъти се е чул с Бойко Борисов, който много се интересувал от резулаттите на ГЕРБ в Пловдив.

 

Коментари

Коментари

VisVitalis

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
Хотел-ресторант Одеон VisVitalis

Времето

Анкети

Парк или Ритейл парк да има върху 20 дка в Западен зад новата църква?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close
error: Правата запазени!