Quantcast
Новини Пловдив » Важно » За 28 лева пътуваме от Пловдив до Одрин с влак от 1 юни
Бизнес Важно

За 28 лева пътуваме от Пловдив до Одрин с влак от 1 юни

Според машиниста шофьорът не се е съобразил със сигнализацията
Снимката е илюстративна

В международния ден на детето – 1-ви юни, от гара Пловдив за първи път ще потегли влак по маршрут от Пловдив за Одрин. Тази събота от „БДЖ-Пътнически превози“ ЕООД осигуряват възможност за туристическо пътуване до Турция за отиване и връщане през почивните дни, съобщиха от БДЖ.

От Пловдив влакът ще заминава в 08:40 ч. и ще пристига в Одрин в 12:18 ч. В обратно направление влакът ще тръгва от Одрин в 17:00 ч. и ще пристига в Пловдив в 21:15 ч. Композицията ще пътува в състав от два вагона и ще се движи през почивните и празнични дни.

Цената на билета за отиване и връщане Пловдив-Одрин-Пловдив е 28.56 лв. с включени запазени места.  180 места ще бъде капацитетът на международния влак.

Пътниците от Първомай, Димитровград и Свиленград могат да пътуват с този влак до Одрин срещу по-ниска цена на билета, съответно:

От Първомай до Одрин: 10.37 лв.
От Димитровград до Одрин: 7.82 лв.
От Свиленград до Одрин: 4.30 лв.

Резервацията на места за тези влакове е задължителна.

Информация за цените на билетите за пътуване на деца, пътуване с намаления и други търговски оферти е публикувана в официалната страница на БДЖ: http://www.bdz.bg/bg/international/plovdiv-odrin-plovdiv.html.

Допълнителна информация има на гишетата „Информация“ и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информационен телефон 0700 10 200.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...