Quantcast
Новини Пловдив » Спорт Важно » Създателите на сайта Гонг го напуснаха вкупом, начело с Т. Русев и Н. Александров
Спорт Спорт Важно Суматоха

Създателите на сайта Гонг го напуснаха вкупом, начело с Т. Русев и Н. Александров

Около 10 души са напуснали тези дни вкупом популярния спортен сайт Гонг. Воглаве с лидера Томислав Русев и главния редактор Ники Александров. Причината е ясна – Кирил Домусчиев вече е собственик на сайта, защото наскоро придоби Нова телевизия, а в портфолиото й влиза и Гонг.

Освен Томето и Ники, вещите си от редакцията са събрали още известните журналисти Стефан Стоянов, Ивайло Йовчев, Валентин Грънчаров и Веско Вълчев, както и други.

Намесата в редакционната политика и уклонът към Лудогорец е прелял капката на търпението им.

Трябва обаче да се отбележи, че гореспоменатите шестима журналисти съвсем не са еталон за почтеност в професията. Неслучайно Гонг е наричан от феновете под тепетата „Радио Левски“, защото там вечно се пишеха ехидни заглавия за Ботев и Локо и хвалебствия за хартиените грандове Левски и ЦСКА.

„Няма да наливаме вода в мелниците на юристите, които ни слушат. Забелязахме първите признаци на редакционна намеса, които нашия екип не понася и не е търпял никога. Спортния екип на Дарик радио никога не е търпял и минимална намеса. Благодарности към собственика на радиото, който ни търпи 27 години да говорим каквото си искаме“, заяви по случая Томислав Русев.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...