Новини Пловдив » Спорт Важно » УНИКАЛНО ВИДЕО Моделка показа как Неймар я е изнасилил и му скача на бой
Важно Спорт Спорт Важно

УНИКАЛНО ВИДЕО Моделка показа как Неймар я е изнасилил и му скача на бой

Брутално видео с Неймар, който тази нощ се контузи тежко по време на контролата Бразилия-Катар (2:о), обикаля социалните мрежи. На клипа се вижда, че най-скъпият футболист и момичето, което го обвинява в изнасилване се карат в хотелска стая в Париж и се стига до удари. Сексскандалът е потресаващ.

ВИЖТЕ СКАНДАЛНОТО ВИДЕО ТУК

Видеото трае около минута и е публикувано в страницата на Tina. На него най-скъпият футболист в историята лежи върху леглото и жената отива при кариоката. После, съдейки по звуците, следва шамар в лицето на Неймар, който вика: „Не, не“. След кратък диалог, тя става и налага яко още няколко пъти бразилската звезда. Казва му: „Сега ще те набия! Знаеш ли защо? Защото вчера ме нарани и ме остави сама тук“. Все още не е ясно откъде се е появил записът, но не е изключено момичето да е поставило мобилния си телефон и да го е заснела нарочно, за да има доказателства в съда, че е била с Неймар.

По-късно стана ясна и самоличността й. Това е моделът Нагила Тринидад, която за първи път даде и телевизионно интервю по случая. В него разказа, че е общувала с Неймар като с обикновен човек. „Беше нетърпелив и ме попита кога мога да отида в Париж. Отговорих му, че не мога поради финансови причини и работа. Увери ме, че може да реши всичко. Наистина исках да се срещнем“, каза Нагила.

„В хотела беше агресивен, напълно различен. Започна да ме целува и съблича. Отначало ми хареса, но след това действа грубо. Оказа се, че има презерватив и отговорих, че няма да правим нищо. Но той продължи. Казах му: „Достатъчно, боли ме!“. Отвърна: „Ами, съжалявам, красота“. Не спря и не реагираше на писъците ми. Обърна ме, измъчва ме, биеше ме. Бях в шок. Едва после осъзнах какво се е случило. Искам да си плати за този акт. Не става въпрос за пари. Ако имах нужда от финансови средства, щях да избера по-лесен път“, добави тя.

 

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close