Quantcast
Новини Пловдив » България » Жената, намерила изядения от кучета Димитър: Ръката му я нямаше, скалпа – също
България Важно Инциденти Крими

Жената, намерила изядения от кучета Димитър: Ръката му я нямаше, скалпа – също

Веселка Соколова, кадър: Нова тв

„Тялото му беше в тревата, а на ръката преброих пет пръста. Мислех, че е сърничка, изядена от кучетата. Главата нямаше скалп, защото беше свален. Лявата ръка беше оглозгана. Само костта стоеше. Левият му крак го нямаше”. Така описа останките на мъжа, изяден от кучета Веселка Соколова днес по Нова тв. Жената намерила оглозганото тяло на жертвата Димитър.

Припомняме, че 39-годишния мъж беше нападнат и убит от няколко домашни кучета край софийското село Владо Тричков. Прокуратурата разследва трагедията. Собственикът кучетата – общо пет, е арестуван. Пореден инцидент с домашни животни, в случая – от породата кане корсо. Само преди седмици говорихме за друго такова нападение, при което пострадаха и деца. На мястото все още има следи от кръв. Предстои на животните да бъдат взети дентални проби, за да се докаже, че младият мъж е починал именно вследствие на нахапвания.

Димитър е нападнат от кучетата вчера около девет сутринта. На страшната гледка се натъква Соколова, която отишла да събира шишарки в гората. Веднага след инцидента е арестуван и стопанинът на кучетата Йордан Карагьозов.

Иван Пасков пък обясни, че има много добри впечатления от Йордан. „Кучетата живееха при децата. Аз съм потресен от това, което виждам и чувам”, коментира той. Пасков е категоричен, че всяка порода кучета може да бъдат опасни, ако не са гледани добре.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...