Новини Пловдив » Бизнес » Новата поредица на ПловдивПрес: Младите в бизнеса – Михал Власов проби с качество
Бизнес Млади предприемачи

Новата поредица на ПловдивПрес: Младите в бизнеса – Михал Власов проби с качество

В новата поредица на ПловдивПрес ще ви презентираме представители на бизнеса, които още ненавършили 35 години, вече управляват собствени или чужди компании, разработват ниши в пазара. Читателите на ПловдивПрес ще се запознаят с пътя по който тези младежи успяват, какво е разбирането им за успех, личният ноу-хау и как е изградена ценностната им система. Младите и успешни хора са ключът към успеха на всяка нация, затова ние от ПловдивПрес ще се постараем да представим повече от тях, защото те трябва да се превърнат в заразителен пример за всяко ново поколение.


 

Михал Власов и компания са момчета, които си разбират от работата –  в буквалния и в преносния смисъл на думата. Компанията им се казва Власов ЕООД и в нея тримата се кооперират като равнопоставени партньори, хоризонтално, без йерархия, в дух на сътрудничество и взаимопомощ, обединени от общата им цел да предоставят възможно най-доброто обслужване на своите клиенти.

 

Власов и единият от колегите му се занимават с монтаж на дограми, щори и комарници от 2007-ма, а третият им партньор – от 2006-та. Тримата имат достатъчно богат опит, за да консултират клиентите си за възможно най-оптималните решения. Консултациите им са напълно безплатни.

 

През годините Власов и компания се осъвършенстват постоянно, натрупвайки доста опит в изработката и монтажа на дограма. Специализират в изработката само на алуминиевата дограма, като за лепежа на ПВЦ профилите разчитат на партньорска организация. След това момчетата монтират върху рамките обкови, комарници, стъклопакети.

 

Когато попитах Мишо Власов с какво точно се занимава, той отговори с краткото, но изчерпателно: «Помагаме на хората да получат качествена дограма на добра цена». Изгодата, според него, е взаимна: «Клиентът получава качествен продукт, а ние  – доволни клиенти, които ни изграждат доброто име на пазара». Ежедневието им е непрекъснат процес на самоусъвършенстване: «Стремим се да го правим по най-добрия начин и всеки следващ ден да бъдем по-добри от предходния».

 

Клиентите им варират от всички социални прослойки: от заможни новодомци в затворени комплекси и луксозни частни вили, до обикновени домакинства и пенсионери, които искат да подобрят условията на живот в жилищата, които обитават. Задачата на Мишо Власов и компания е винаги да предоставят най-оптималния вариант спрямо бюджета на всеки потърсил ги за консултация клиент.

 

Освен, че не взимат пари за консултациите и са готови да изслушат нуждите на всеки клиент, Мишо Власов и компания осигуряват напълно безплатна профилактика на дограмата, която са монтирали, след като изтекат две години от монтажа. Практиката им показва, че въпреки качествената изработка и монтаж, след около 2 години дограмата уляга и, въпреки че клиентите не намират разлика в нейната функционалност, е хубаво да се направят реглажи и смазване на механизмите. След профилактиката дограмата служи безпроблемно много години. Гаранцията на самата дограма, разбира се, е по-дълга, тя е пет години, а на монтираните стъклопакети – десет.

 

Доказателства за добре свършената работа на Мишо и компания дава дългогодипният им опит. При посещение на стари клиенти за нова поръчка, тримата са откривали, че монтираната от тях дограма преди седем и повече години все още функционира чудесно. «Имаме много добри отзиви и се стремим към дългосрочни отношения с нашите клиенти» – допълва Мишо Власов: «Сигурен съм, че всеки доволен клиент води след себе си поне още двама». Той и двамата му партньори разчитат предимно на препоръката от доволни клиенти. Работата не им оставя много време за разгръщането по-сериозна рекламна кампания, а и разгласата «от уста на уста» засега се оказва най-добрата реклама.

 

Консултацията, взимането на размери и изготвянето на оферта са абсолютно безплатни за Пловдив и региона. Може би това е още една от причините Мишо Власов и компания да не се оплакват от липсата на поръчки. В тези дни на засилен кипеж в строителството и в сервизния сектор става все по-трудно човек да си намери сериозни и услужливи «майстори», които да погледнат с професионално око и с ентусиазъм на възможността да му помогнат, при това на достъпна за него цена и без да искат нищо за предварително извършените услуги до изготвянето на оферта.

 

Можете да се свържете с тях и на тел. 0897967588, както и на имейл misho.vlasov@gmail.com

VisVitalis

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close