Новини Пловдив » Случка на деня » „Тракия“ се включи в кампанията „Най-доброто за нашите деца и онкохематологични пациенти“
Случка на деня

„Тракия“ се включи в кампанията „Най-доброто за нашите деца и онкохематологични пациенти“

Костадин Димитров с Велислава Костадинова и д-р Сивкова

Общо 2087 лева бяха предадени на Детска клиника при УМБАЛ „Свети Георги“ за кампанията „Най-доброто за нашите деца и онкоболни“. Сумата е от различни благотворителни събития, организирани от кмета на район „Тракия“ Костадин Димитров и неговия екип.

Доктор Ангелина Сивкова дари 1300 лева, събрани вместо подаръци за нейния личен празник – рождения й ден. Тържеството в новия парк на бул. „Освобождение“ на 1 юни също имаше благотворителна насоченост. В него се включиха първото куче-терапевт – бобтейлът Мон, с неговата стопанка Велислава Костадинова.

Ето и всички дарители от „Тракия“, подпомогнали каузата за набиране на средства за строителство на нов педиатричен и онкохематологичен комплекс на територията на База 2 на УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД – гр. Пловдив, за Клиника по педиатрия, Клиника по онкология и Клиника по хематология:

Д-р Ангелина Сивкова – 1300 лв.

ДГ „Д-р Едгар Бороу“ – Димка Христова – 171 лв.

ДГ „Еделвайс“ – Надя Загорска – 70 лв.

ДГ „Кремена“ – Борислава Вичева – 30 лв.

ДГ „Слънце“ – Павлинка Кръстева – 115 лв.

ДГ „Велимира“- Марина Ангелова – 40 лв.

ДГ „Десислава“ – Жана Петрова – 95 лв.

Празник по случай 1 юни 2019 г.- 266 лв.

Кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров им изказва благодарност за подкрепата и приканва гражданите да бъдат съпричастни, за да може да се осигури най-доброто за малките пациенти. За целта всеки може да изпрати дарителски SMS с текст DMS KLINIKA на номер 17 777, а дарителската сметка на кампанията е: BG39 UNCR 7000 1523 3682 66 .

 

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
Хотел-ресторант Одеон VisVitalis

Времето

Анкети

Кой от кандидатите за кмет на Пловдив бихте подкрепили?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close