Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Свят » Тръмп засипа с обиди и критики кмета на Лондон
Свят

Тръмп засипа с обиди и критики кмета на Лондон

ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново отправи критики към кмета на Лондон Садик Хан, като заяви, че той е „бедствие“ и „ще става още по-лош“, след като трима души бяха убити в британската столица за по-малко от денонощие, предаде Ройтерс.

Тръмп препрати вчера текст в „Туитър“ на крайнодясната коментаторка Кати Хопкинс, която пише: „Това е Лондонистан на Хан“ – фраза, която описва неуспехите на градската управа да се справи с мюсюлманските екстремисти.

„ЛОНДОН се нуждае от нов кмет НЕЗАБАВНО“, заявява американският президент в „Туитър“.

По-рано този месец Тръмп нарече Садик Хан „пълен неудачник“, след като кметът критикува британското правителство, че е поканило Тръмп на официално посещение. Хан сравни Тръмп с фашистите от миналия век. Но враждата между двамата датира от няколко години – Хан, който е пакистански произход, критикува Тръмп заради забраната му мюсюлмани да влизат в САЩ, а Тръмп скастри кмета, че не се е справил с теророристичните атаки на Лонвоския мост през 2017 г., когато 11 човека бяха убити.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...