Новини Пловдив » Суматоха » Памела Андерсън проплака от младото си гадже: Спуква ме от бой, наех охрана
Свят Суматоха

Памела Андерсън проплака от младото си гадже: Спуква ме от бой, наех охрана

Любовта между кака Памела Андерсън и футболната звезда Адил Рами се оказа фалш. Романсът приключи по сензационен начин. Краят е ужасяващ за екранната спасителка на плажа, защото разкритията й за играча на Марсилия и световен шампион с Франция са наистина потресаващи.

След като отказа брак и няколко пъти се разделяше със защитника, едрогърдата MILF-ка окончателно го разкара и разкри неприятни подробности около връзката им. В разрез с предишни свои изказвания, че Рами е джентълмен и се държи добре с нея, Андерсън го определи като „пълен психопат“.

„Трудно ми е да го приема, но последните две години от живота ми бяха една голяма лъжа. Накара ме да мисля, че ме обича, но сега съм срината. Живяла съм с пълен психопат и чудовище, което никога няма да се промени.

Истината е, че не уважава нито една жена, освен майка си. Тормозеше ме емоционално и физически, а аз исках да се разделим цели 10 пъти. След всеки от тях той ми казваше, че не може да живее без мен и ще се подложи на терапия. Обещаваше, че никога повече няма да ме нарани.

Сега ме е страх и си взех охрана, защото ме заплашва“, призна Андерсън.

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
    СДС Plovdiv    

Времето

Анкети

За кого ще гласувате на кметските избори?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close