Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » В УМБАЛ „Св. Георги“ спасиха дете, скочило от 8 етаж
Градът Инциденти Пловдив

В УМБАЛ „Св. Георги“ спасиха дете, скочило от 8 етаж

УМБАЛ "Свети Георги"
УМБАЛ "Свети Георги"
ДА ПОМОГНЕМ НА СЕЛО ТРИЛИСТНИК!

Хирурзите на УМБАЛ „Свети Георги“ спасиха дете с аутизъм, скочило от 8-ия етаж. 12-годишното момче е полетяло от жилищен блок в район „Тракия“. Инцидентът станал към 16 ч в неделя. За късмет обаче тялото на детето се ударило в дърво, което омекотило удара и така му спасило живота.

Бащата на момчето се обадил на 122, а екипът на Спешна помощ установил, че то е живо, в съзнание. Веднага го откарали в травматологияьта на университетската болница, където установили, че е със счупени ребра, гръдно-коремна травма и контузии по главата. След извършени животоспасяващи интервенции детето е стабилизирано, обясниха от лечебното заведение.

Случаят съвсем спокойно може да бъде определен за чудо, защото височината е голяма. Припомняме, че предишният такъв инцидент, при който бе спасен човек полетял от много високо бе преди няколко години в София. Тогава известната гимнастичка Цветелина Стоянова се хвърли от 6-ия етаж на блок, но по необясним начин оцеля, а след дълъг престой в Пирогов вече е на крака и отново е сред нас.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли пробива под Водната палата?

  • Не, проектът унищожава част от крайбрежния парк на река Марица, прекъсва велоалеите и тротоара, заплашва основите на съседните къщи и на моста за панаира 45%
  • Да, този проект е нужен, защото трафикът се разраства, а пътят за регулиране на движението в големите градове са кръстовища на две нива. 31%
  • Първо да подложим проекта на голямо общоградско обсъждане и тогава ще преценя 10%
  • Проблемът не е транспортен, а политически и всяка от страните се стреми да извлече дивиденти 8%
  • Не ме интересува 7%

Начална дата: 26.10.2022 @ 10:27 | Крайна дата: 26.11.2022 @ 11:00

Зареждане ... Зареждане ...