Quantcast
Новини Пловдив » България » Психиатърът д-р Герев: Дилян е психопат, хвърлил е детето като торба с боклук
България

Психиатърът д-р Герев: Дилян е психопат, хвърлил е детето като торба с боклук

Да си захвърли детето от моста за него е било като да хвърли торбичка с боклук, защото става въпрос за завършен психопат“. Така психиатърът д-р Веселин Герев коментира пред Нова телевизия трагедията в Габрово.

ПловдивПрес припомня, че вчера 31-годишният Дилян хвърли 4-годишно си момченце от виадукта на обходния път на Габрово в посока Севлиево. После заплаши да скочи и той.  След 3-часови преговори, полицаите успяха да го задържат.

„Нелогично е човек да посегне на дете. Този човек е хвърлил сина си, просто защото детето му е било под ръка. Майката я нямало и той е решил да ѝ отмъсти по този начин. В случая не говорим за психично болен човек, а за един завършен психопат. За него хората са едни вещи, а самият той е лишен от емоция и способен на импулсивна агресия. Човек, бил в затвора, употребявал наркотици и злоупотребявал с алкохол. Това са емоционално хладни хора, които са способни на буйна импулсивна агресия. И в такива състояния стават просто изверги”, каза  д-р Герев.

Той допълни, че домашното насилие е проблем във всяко едно семейство, а това е резултат на дългогодишна работа.

„Тук не става въпрос за психично болен човек. Става въпрос за един психопат, за един дефект на характера. Когато става въпрос за деца трябва малко или много да се алармира”,категоричен е д-р Герев.

Психиатърът е категоричен, че такива хора са опасни във всеки един момент. „Психопатът не го спира абсолютно нищо. Когато нещо му се откаже, побеснява и има неконтролируемо поведение”, заключи той.

Според съседите Дилян се е занимавал с наркотици и биел жената и детето, но според социалните служби с майката имали официални доходи и те не са установили данни, че 4-годишният Дариел е в риск.

Майката е 29-годишната Поля, която е била 10 дни в неизвестност. съседи свидетелстват за чести битови скандали между мъжа и жената. Дилян преди дни разлепил снимки по спирките в Габрово, за да издирва майката на детето. На обявите имало снимка на жената и детето с послание „Обичам те, мамо!“, пише 24 часа.

Още новини по темата

Баща хвърли 5-годишното си дете от мост и опита да скочи след него

Дилян, който хвърли момченцето от мост, биел жена си и детето

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Кауза Пловдив
ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

  • Не, в парламента ще влязат същите политически сили и ситуацията ще е орел, рак и щука 38%
  • Да, 47-ият парламент ще успее да излъчи стабилно мнозинство и редовно правителство 26%
  • В парламента ще влязат още малки формации и положението ще стане още по-лошо 19%
  • Не ме интересува, писна ми от избори! 17%

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...