Новини Пловдив » Спорт Важно » Спартак (Пд) изригна: Родиш ли се мишка, няма да станеш плъх!
Пловдив Спорт Спорт Важно

Спартак (Пд) изригна: Родиш ли се мишка, няма да станеш плъх!

Ръководството на ФК Спартак (Пловдив) излезе със интересно обръщение към своите привърженици, но и към враговете си. Подод за емоционалната позиция на „гладиаторите“, в лицето на новия им собственик Динко Миленчев, е едйногодишната сага с концесията на стадион „Тодор Диев“, която утре най-сетне ще бъде гкласувана от старейшините под тепетата:

ЕТО КАКВО ПИШАТ СПАРТАК (ПЛОВДИВ):

Уважаеми привърженици на Спартак,

Уважаеми фенове на футбола в Пловдив,

От утре нашият клуб тръгва по нов етап в своето развитие. След една година упорита работа общинският съвет ще гласува концесията на стадион „Тодор Диев“.

През тази година работихме съвместно с всички общински и държавни институции, за което им благодарим.

Вече работим по проекта за стадион „Тодор Диев“. Той ще отговаря на всички изисквания за мачове от Първа лига и Европейските клубни турнири.

Ще направим стадион, който да отговори на всички очаквания на пловдивския футбол, тъй като Спартак е любимият отбор на всички пловдивчани.

Искаме обаче да кажем на (НЕ)уважаваните и (НЕ)знайни герои, които са родени само да пречат, с нас няма да успеете. Останете си сутрин сърдити на себе си, а следобед на целия свят, защото родиш ли се мишка, няма да станеш плъх…

Историята продължава…

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget
    СДС Plovdiv    

Времето

Анкети

За кого ще гласувате на кметските избори?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close