Новини Пловдив » Суматоха » Тези три зодии са повелители на летния флирт
Суматоха

Тези три зодии са повелители на летния флирт

Лятото винаги е предпоставка за нова любов или невинни флиртове. Колкото повече се покачват температурите, толкова по-бързо падат дрехите и задръжките. Има представители на някои зодии, за които летните емоции ще бъдат повече от незабравими.

Ето с представителите на кои зодии да бъдете внимателни в горещите летни дни и нощи или пък напротив …

Дева

Първото впечатление за тях е, че са тихи и спокойни. Но … това е техният начин да привлекат вниманието върху себе си. Когато това стане – започват да показват все повече от себе си и това увеличава интереса на останалите. Представителите на този зодиакален знак са много загадъчни, което се харесва на търсачите на скрити съкровища. При представителите на зодия Дева флиртът често започва като лека авантюра, но с времето има потенциал да се превърне в нещо по-сериозно.

Това лято не премисляйте толкова много ситуацията, пуснете се по течението и се радвайте на прекрасните моменти, които само вас чакат. Ако се запознаете с някоя Дева на морето и все още сте заедно и през октомври … считайте, че това не е просто летен флирт. Тя може да направи живота ви в следващите месеци и години доста интересен и вълнуващ.

Близнаци

Близнаците са изключително експресивни. Те могат ясно да изразяват чувствата си и са изключително общителни с околните. Това ги прави много добри в летните флиртове. Те могат да омагьосат обекта на совите желания само с няколко думи. Разговорите с тях са толкова интересни, че никой не иска да си тръгне, когато е до представител на зодията. Близнаците знаят точно какво да кажат, за да привлекат вниманието към себе си.

И точно къде да спрат, за да не изглеждат прекалено самонадеяни. Ако срещнете представител на зодия Близнаци по време на лятната си ваканция- гарантирано в стомаха ви ще запърхат пеперуди. Ще създадете заедно множество спомени, които ще останат трайно в съзнанието ви. В дългосрочен план този човек може да ви промени към по-добро. Способен е да ви накара да се почувствате по-уверени и сигурни в себе си.

Лъв

Стане ли дума за флирт – около тях избухват пожари. Представителите на зодия Лъв винаги знаят какво и кога да кажат и направят, за да привлекат вниманието върху себе си. Те са много убедителни и обиграни играчи. Готови са на всичко, когато си набележат „мишена“. Способността на Лъва да ласкае и утешава другите е на висота. Поговорката “Говоренето е сребро, тишината е злато” определено не се отнася за представителите на тази зодия.

Това обаче е тяхна черта в характера, която не типична само за летния период. Така че ако успеете да плените сърцето на някой Лъв в летен флирт – не се отказвайте да опитате и нещо по-сериозно. Шансът летните емоции да ви топлят и през зимата е доста голям.

Източник: flashnews.bg

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Кои да са първите задачи на новия кмет?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close