Новини Пловдив » Посоки » Разписанието на БДЖ вече достъпно и в Google maps
България Посоки

Разписанието на БДЖ вече достъпно и в Google maps

Разписанието на БДЖ вече е видимо и в Google maps. При задаване на конкретен маршрут на територията на България в интернет платформата упътвания за придвижване се получават и за пътуване с влак, което разширява възможностите при избора на подходящо транспортно средство.

Информация за потребителя е налична, след като в основното меню е посочен конкретен маршрут с железопътен транспорт.

Навигацията в Google Maps с железопътен транспорт е осъществима успоредно с останалите видове – с автомобил, обществен транспорт, велосипед или пеш, съобщават от БДЖ.

Предлаганите варианти за пътуване в Google maps се определят на база наличните въведени данни от участващите в програмата превозвачи, като не отразяват всички възможни реални „офлайн“ маршрути и зависят от зададената начална и крайна точка, обект или гара.

Възможността за избор за пътуване с влак в една от най-големите онлайн навигационни системи вече и на територията на България дава своя принос към опазването на природата, тъй като превоза с железопътен транспорт в качеството си на най-екологично чист транспорт, отделя най-малко вредни емисии в атмосферата.

Коментари

Коментари

Категории

Харесайте ни в Facebook

Facebook Pagelike Widget

Времето

Анкети

Кои да са първите задачи на новия кмет?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...
Close