Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Спецпрокуратурата публикува данни, че Кристиян е ровил около Борисов, Цацаров и Пеевски
Важно Съд и Прокуратура

Спецпрокуратурата публикува данни, че Кристиян е ровил около Борисов, Цацаров и Пеевски

Специализираната прокуратура публикува части от доказателствения материал, събран в хода на разследването срещу „ТАД груп“. Повод е протестът на Апелативната специализирана прокуратура за определената мярка за неотклонение „парична гаранция“ на собственика на „ТАД груп“ Иван Тодоров. След публикуваните файлове има и такива, които според прокуратурата доказват, че Кристиян Бойков е ровил около Бойко Борисов, Сотир Цацаров и Делян Пеевски.

Заличени са всички лични данни, факти и обстоятелства, увреждащи интересите на трети страни, както и нецензурни думи и изрази, съобщават от прокуратурата.

Установено е, че има неуспешни опити за нерегламентиран достъп до 49 търговски дружества.

Относно личните данни на магистрати, такива са събирани основно за прокурори и следователи, а папката е със заглавие: “ Ne se chistiiiii“.

Публикуваме и част от свидетелски показания, които ще бъдат представени в цялост на Специализирания наказателен съд: „Но все пак броят на клиентите е недостатъчен, затова не съм сигурен кой го предложи – И. или К., част от политиката на фирмата за набиране на клиенти да бъде тестването на сайтове на различни дружества без тяхно знание и впоследствие да ги набират като клиенти. Тази политика на фирмата се коментираше постоянно в офиса основно между И. и К., като двамата си говореха, че трябва да се изготви списък с най-големите български сайтове, които да бъдат тествани без знанието на техните собственици, като след това бъда привлечени като клиенти.“

Действията по разследването продължават.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...