майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Спорт Важно » Ботев изкушен да се раздели с Неделев срещу смешните 850 000 евро
Пловдив Спорт Спорт Важно

Ботев изкушен да се раздели с Неделев срещу смешните 850 000 евро

Спортно-техническото ръководство на Левски подготвя оферта за звездата на Ботев (Пд) – Тодор Неделев, твърдят колегите ни от „Тема Спорт“. „Сините“ ще предложат два варианта на „канарчетата“.

Първият е 750 хил. евро на ръка и Ботев да запази 10% от следващ трансфер на халфа. Втората опция е директно плащане на 850 хил. евро, без повече усложнения.

Много е вероятно двата клуба да си стиснат ръцете още днес и юристите на двата отбора да оформят документите за преминаването на Неделев в Левски. „Сините“ нямат проблем да извадят въпросната сума, тъй като получиха по-голямата част от парите от продажбата на Давиде Мариани, който отиде в ОАЕ срещу 1,4 милиона евро.

Припомняме обаче, че Тошко нееднократно е казвал, че в България би ритал само за Ботев. Сумата 850 000 евро за супер играч, национал и звезда като него пък е направо смехотворна. Ако ръководството на Ботев склони да продаде своя диригент за нея – то с право феновете ще са бесни. Преди 2 дни треньорът Желко Петрович каза, че Неделев струва 50 милиона евро. Шегуваше се, но все пак…

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...