Quantcast
Новини Пловдив » Важно » АБВ подкрепи Георги Руменов за кмет на Съединение
Важно Регион Съединение

АБВ подкрепи Георги Руменов за кмет на Съединение

Румен Петков и Владимир Маринов подкрепиха Георги Руменов за кмет на Съединение
Румен Петков и Владимир Маринов подкрепиха Георги Руменов за кмет на Съединение

АБВ застава зад кандидатурата на Георги Руменов за кмет на община Съединение. Това обявиха лидерът на партията Румен Петков и областният председател Владимир Маринов след като вчера сутринта разговаряха с Руменов. Двамата дойдоха на място, за да окажат морална помощ на бившия кмет и настоящ общински съветник, след като неизвестни злосторници запалиха автомобилите му вкъщи и автопарка на фирмата му.

В община Съединение ПП АБВ финализира разговорите за номинации за предстоящия местен вот. Като кандидат за кмет на общината партията дава подкрепата си за Георги Руменов, който е издигнат от местната коалиция „Сдружение за община Съединение“ и „Обединен блок на труда“. В общината ПП АБВ е готова с пълна листа и кандидати за кметове на населени места, заяви Владимир Маринов.

ПП АБВ ще проведе кампания, която да даде друго усещане за сигурност и перспектива на община Съединение“, посочи Румен Петков. Той изрази надежда специализираната прокуратура бързо да проведе разследване по сигнала на Георги Руменов и каза, че партията споделя неговите за основната мотивация по случая – агресия срещу него. Бизнесът му е абсолютно чист и доверието към него е пълно, добави Петков.

Владимир Маринов посочи, че лично познава отдавна Георги Руменов и го определи като изключително стойностен човек, който заслужава и го е доказал, доверието на хората.

Още

Подпалиха две коли, камион и трактор на Георги Руменов в Съединение

СНИМКИ Руменов пред ПловдивПрес: Опожариха ми коли за 40 хил., подозирам политическа атака

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...