Quantcast
Новини Пловдив » България » БСП и АБВ заедно на местния вот в Община „Родопи“ ВИДЕО
България Важно Политика Регион Родопи

БСП и АБВ заедно на местния вот в Община „Родопи“ ВИДЕО

Владимир Маринов и Павел Михайлов

Кандидат за кмет ще е Павел Михайлов от БСП, водач на листата – Владимир Маринов от АБВ

Двете партии преговарят за общо явяване и на други места в страната, включително и в Пловдив

Ваня ДРАГАНОВА

БСП и АБВ ще се явят заедно на местните избори в Община „Родопи“, като  кандидат за кмет ще е Павел Михайлов, зам.-председател на БСП в общината, а водач на листата – зам.-председателят на АБВ и координатор за Пловдивска област Владимир Маринов.

„Няма невъзможни неща и БСП и АБВ могат да си подадат ръка, когато това е необходимо в името на успеха на населените места. Община „Родопи“ е само част от разговорите, които двете партии водим в цялата страна. За първи път виждам, че с БСП можем да разговаряме като равен с равен, че на нас се гледа сериозно, и съм убеден в крайния резултат“, заяви Владимир Маринов.

Павел Михалов, който беше кандидат за кмет на Община „Родопи“ от БСП и през 2015 г., обяви, че целта е двете партии да имат мнозинство в Общинския съвет. „Целта е да спечелим местните избори, съответно да бъде прекъснато пагубното управление на ГЕРБ в Община „Родопи“, и по-точно на тандема Спасов – Бочукова. За 8 години при тяхното управление не се е случило нищо положително в Община „Родопи“ – виждаме само разрушени улици и липса на тротоари“, заяви Павел Михайлов.

Владимир Маринов допълни, че сегашният кмет Пламен Спасов е от ГЕРБ, но Община „Родопи“ няма нито един спечелен европейски проект. „Г-н Борисов е разпределител на средства по т. нар. постановления на Министерския съвет по-бързо, отколкото вятърът се разнася на територията на България. Така че може би не са му искали за Община „Родопи“. Пловдив на всяки кихване получава пари. Можи би в Община „Родопи“ не кихат както трябва“, каза още Владимир Маринов.

Двете партии преговарят за общо явяване на местния вот на много места в страната, включително в големите градове и в Община Пловдив.

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще отидете ли на море в Гърция?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...